Campions del II Torneig WP Kids Tour a Lloret de Mar

Cap de setmana per emmarcar: Campions, Premi MVP per a en Marc Elizalde i Premi a la Millor Afició.

El 22 i 23 de setembre s’ha celebrat a Lloret de Mar (Girona) el II Torneig WP Kids Tour, organitzat per European Sports Dreamers, que ha aplegat a un total de 23 equips (de categories benjamí, aleví i infantil) i més de 200 waterpolistes.

Els nostres infantils han aconseguit la 1ª posició de la seva categoria, després d’un ple de victòries durant els dos dies de competició.

• CN Poblenou 4 – 1 CW Elx

La final contra el CW Elx ha estat tremendament disputada, i especialment igualada durant el primer tram del partit, arribant amb empat a 1 a la mitja part. Després de la represa, el nostre esforç en defensa i les aturades del nostre porter ens ha permès mantenir la porteria intacta; la nostra empenta en l’atac ens han permès aconseguir els 3 gols que han deixat el resultat final de 4-1.

Les bones notícies no acaben aquí, ja que el nostre jugador, Marc Elizalde, ha aconseguit el guardó al Millor Jugador de la seva Categoria. Moltes felicitats Marc!!!

La nostra afició ha animat als nostres jugadors des del primer fins al darrer minut, i ho han fet tan i tan bé, que els ha fet mereixedors del Premi a la Millor Afició del Torneig.

Alguns dels nostres jugadors han ajudat a conformar, juntament amb jugadors d’altres equips de la categoria, l’equip Lloret de Mar, cosa que ha permès acumular més minuts de joc a més jugadors del nostre equip.

Un fantàstic cap de setmana que suposa un excel·lent punt de partida per a una llarga temporada. Si volem repetir, sabem que només tenim un camí: seguir treballant!!