Crònica rugby CN Poble Nou cap de setmana 9/02/2019

Sènior A – Tatami Rugby 19 – CN Poble Nou 25

Un altre cap de setmana de rugby, l’últim abans de l’únic descans que tindran els nostres nois a la DHB abans d’afrontar el tram final de la lliga normal. El sènior A es desplaçava un altre cop a València per encarar-se a l’Andemen Tatami.

Ja a l’escalfament es notava que aquest cop els nois encara estaven a l’autobús i mentalment els hi estava costant entrar en la dinàmica del partit. El Tatami és un equip que no dóna treva, es caracteritza però un joc obert en el qual el canvi de sentit i el joc al peu és un must i si t’agafen adormit, no perdonen. El marcador va començar favorable pels locals, ja que per un parell d’errors defensius individuals van poder trencar la defensa i plantar dues marques a la primera part. Així i tot, els del Poble Nou van saber reaccionar a temps i treballar al seu tempo. Un altre cop les fases estàtiques van ser claus per part de la davantera, on la melé segueix sent sempre un tema complicat pels rivals. Tot i no jugar al seu 100% de les seves capacitats, a la segona part ja es notava que estaven amb el cap ficat al partit i no marxarien d’allà sense la victòria. I així va ser; marcador final de 19-25 i tornada a casa amb bonus i la quarta plaça guanyada després que Les Abelles caigués a Saragossa. Aquest cap de setmana vinent serà de descans i reflexió prèvia a un partit que promet guerra contra un Sant Cugat molt consolidat a la part alta i amb el tercer lloc a dos punts del Poble Nou. Imparables!

Crònica Nano Mazzei
Fotos de Eugenio Aznar.

Sènior B – BUC Ubae 26 – CN Poble Nou 5

I un cop més la victòria escapa al nostre segon que, malgrat el bon joc i l’actitud lluitadora, no va poder superar a un BUC molt motivat que va defendre una Foixarda coberta per la boira. Malgrat marxar al descans tres marques per sota, els nois del segon van sortir per totes a la segona part, aconseguint anotar una marca que no es permetia ni remuntar ni aconseguir el bonus.

El resultat final va ser BUC B 25-5 CNPN B. Així i tot, ja pensem en el partit de la setmana que ve contra els Crancs. Imparables!

Femení – CN Poble Nou 20 – QuebrantaHuesos 0

Últim partit de la lliga a casa en el qual les del Poble Nou volien deixar tot el cor al camp. Després d’uns lluitats 80 minuts el marcador va finalitzar amb una Victòria a la Marbella. Unides som una.

3×3 !!??????
?
@rna_phtgrphy

Toque Fem

Sub18 – CR Sant Cugat 50 – CN Poble Nou 12

Partit molt important pel CNPN, ens juguem poder accedir al play off pel títol de lliga. Avui comptem amb 18 jugadors. El partit comença força bé per nosaltres dominant el temps i l’ovalada, però en el primer contra atac del Sancu ens marca i com ens està passant tota la temporada, no ens recuperem mentalment i fem una primera meitat dolentíssima, no plaquem, no juguem a res. I finalitza amb un clar 33-0.

La segona part comença molt millor, la xarrada del míster fa efecte i en el minut 15 Xavi Tomé, una gran jugada de la davantera; i Pol Fonts en jugada personal al minut 20. Retallem 12 punts, però una altra lesió del nostre capità Edgar i uns minuts més tard el nostre segon Àngel. Ens fan jugar amb 14 jugadors un altra vegada. Massa avantatge pel Sancu, que ens torna a fer tres marques més, la segona part finalitza amb un 19-12, molt millor que la primera.

Hem de millorar molt en la mentalitat Competitiva.

3X3 NOU VISCA EL POBLE NOU.

Sub16 – FCB 66 – CN Poble Nou 7

Partit molt complicat i derrota sense pal·liatius la que va patir l’equip en la seva visita a la Teixonera. L’equip va ser incapaç pràcticament de sortir del seu camp durant tota la primera part. El Barça va jugar amb gran intensitat defensiva, fet que anul·lava qualsevol intent nostre de construir més de dues fase seguides de joc. La defensa a les puntes va flaquejar, i l’equip local va treure profit constant de la bretxa oberta amb tres assajos seguits i pràcticament calcats. A la segona part es va repetir l’esquema de la setmana anterior, amb l’entrada de tots els jugadors reserva disponibles i, amb el partit decidit, es van poder gaudir de fases de joc més trenades i desacomplexades per part nostre. L’assaig transformat ha de ser considerat com un premi de consolació per un partit que ja no va tenir més història a partir del quart d’hora d’haver començat. Cal aprofitar aquesta setmana de descans per reposar i recuperar-se, entrenar i centrar-se. Estem jugant contra els equips més consolidats i competitius del país en la nostra categoria. Ens queda molt de recorregut. Paciència, Feina i Constància.

Sub14 – FCB 50 – CN Poble Nou 17

Partit complicat en què ens vam posar per davant en el minut 2, la superioritat del FCB que va jugar traient-nos la pilota i obrint tota la línia ens va fer molt de mal a la 1a part.
Més tard en el 2n temps, ens vam recuperar i vam jugar amb més velocitat, tot i que ja no va ser possible la remuntada.
Orgullosos dels nois que aquestes setmanes per unes coses o altres no han pogut entrenar en condicions.