Crònica Rugby CN Poblenou cap de setmana 12/10/2019

Sènior B – CRUC 34 – CN Poblenou 26

Nova derrota del segon equip, que malgrat tot comença a mostrar el joc al que es vol aspirar aquesta temporada. El partit va començar favorablement amb una molt bona marca de davantera, que es va mostrar molt conjuntada i forta durant tot el partit, però aviat els habilidosos centres del CRUC van fer tres marques que els posaven per davant en el marcador.

Una nova marca dels poblenovins posava en problemes el conjunt local i es va entrar a la segona part amb ganes de remuntar i obtenir la tan desitjada primera victòria, però un Castelldefels molt lluitador va retornar cada marca que fèiem, deixant un ajustat 34-26 com a marcador final.
Malgrat tot hi han molt bones vibracions per part d’un segon equip que no deixa de créixer i conjuntar-se. Estem segurs que ben aviat rendiran al nivell del que són capaços, portant molta alegria a tot el Club.
Marc Fernàndez

Sub16 – CN Poblenou 101 – CR Sant Cugat B 10

Bon partit del nostre equip, en un matx en què es va palesar la gran diferència -potser de forma exagerada- entre els dos equips. Els del Vallès, però, van lluitar i mirar de jugar durant els 70 minuts, cosa que els honora.

Per part nostra cal destacar la verticalitat, el suport i, malgrat el fet que van brillar les individualitats de Wyllis i Aniol, cal destacar el bon sentit d’equip i la voluntat de trenar jugades completes. Menció especial mereix el coratge de tots i cadascun dels jugadors/res, durant tot el partit, que no van aixecar el peu de l’accelerador en cap moment.

Per millorar: algunes faltes d’indisciplina, més concentració defensiva (o patirem contra rivals de més entitat) i tècnica de placatge.

MVP: Aniol

Sub14 – CN Poblenou 39 – CR Sant Cugat B 27

El passat dissabte l’equip del Sub14 del CN Poblenou va jugar el seu segon partit classificatori amb el  i va guanyar 39-27. L’equip va mostrar una gran millora gràcies als entrenaments i va demostrar un gran compromís al poder guanyar amb tretze jugadors. Molt bona jornada de rugby!