Crònica Rugby CN Poblenou cap de setmana 14/12/2019

Sènior A  –   CN Poblenou 48 – Tatami 17

Otro hermoso sábado de sol, como venimos acostumbrados en las últimas fechas, daba bienvenida a la segunda ronda del torneo.

Un Tatami con un complicado presente visita a los chicos de Poblenou, que vienen en clara remontada de a poco encontrando el sistema de juego.

El primer ensayo llegó casi al minuto de juego, un despeje valenciano cayó en manos del 15 barcelonés, que en pocos segundos recorrió todo el campo a pura velocidad para apoyar el balón bajo los postes contrarios.El partido se inclinó rápidamente para el equipo negro, que a través de sus backs supo encontrar el camino del partido e irse con una amplia ventaja al vestuario.

El complemento, viene también siendo constante en los últimos partidos. El equipo barcelonés entra rápidamente en caos y confusión, comienza a errar placajes y da ventajas que, nuevamente, son castigadas con puntos.
Por fortuna, los pocos reemplazos con los que disponía el equipo valenciano les pasó factura y su agotamiento, sumado a la calidad de los backs de negro, terminó sellando una victoria y dejando los puntos en Barcelona, que suman su 5a victoria consecutiva y llega con muchas ganas a una dura parada de visitante contra el puntero.

Crònica de Joaquín Attanasio.

Sènior B  –   BUC 32 – CN Poblenou 24

A l’antepenúltim cap de setmana de l’any, el nostre segon equip arribava a la sempre memorable Foixarda per disputar el primer partit de la recentment establerta Primera Divisió Catalana contra el BUC B, ni més ni menys, equip que vam derrotar feia tot just unes setmanes. La rivalitat, el sacrifici i el bon Rugby estaven garantits.

El partit va començar i els nostres jugadors iniciaven una dinàmica d’indisciplines més aviat autodestructives que ens acompanyaria tot el partit. Així va ser que en el mateix minut 3, el BUC xutava un cop de càstig a pals i col·locava el marcador 3-0.

Seguint amb aquest procedir, les nostres indisciplines van costar-nos dues targetes grogues i una enorme quantitat de cops de càstig que ens obligava a lluitar molt durament per intentar obtenir la possessió i així tractar de desplegar el nostre joc.

El BUC, òbviament, no deixava escapar les oportunitats que li oferírem i assajava a plaer en els minuts 19 i 32, col·locant el marcador 15-0. Tot i això, no vam voler anar-nos-en al descans sense demostrar que lluitaríem fins al final i vam aconseguir un assaig transformat deixant així el resultat en 15-7 i molta expectació per a la segona part.

Aquesta segona part començava de la pitjor manera possible amb un nou assaig transformat pel BUC (22-7). El Poblenou va haver de començar a fer canvis per tal d’intentar augmentar la intensitat en el joc. Tot i que des del minut 50 vam jugar els darrers 30 min amb un jugador menys, a causa de l’expulsió amb vermella directa d’un dels nostres 3/4 per joc perillós, vam lluitar cada melé, ruck i vam desplegar molt més el nostre joc, cosa que ens va col·locar a només 6 punts de la victòria (29-24) a tot just 6 minuts del final. Un cop més, però, a causa de les indisciplines, en els últims minuts el BUC, transformava el nostre darrer cop de càstig a pals i deixava el marcador 32-24.

Dura derrota contra l’etern rival en la primera jornada. Tanmateix, aquesta derrota no ens farà abandonar la il·lusió ans al contrari, ens farà començar la setmana amb el doble de ganes i amb el doble d’empenta per a seguir treballant i lluitant pels nostres companys i pel nostre club.

Ara i sempre VISCA EL POBLENOU!!!!!

Crònica de Medir Giner

Sub16  –   CN Poblenou 22 – Fénix Sub16 A 42

Després del dur correctiu que ens vam endur contra el Barça, ens esperava un partit a casa que ja prevèiem competit i dur, car els informes que ens constaven de l’equip aragonès eren clars: equip contundent i que basava el seu joc en la potència i la força física. I així va ser.

Per nosaltres, les dues parts van ser la cara i la creu. Acomiadàvem en Tomás Culeddu, un dels nostres millors davanters, i que va actuar com a capità en aquest seu últim partit, i volíem que això ens actués d’esperó extra per a la motivació necessària per encarar el partit. I va donar resultat, però va trigar 35 minuts a fer efecte.

La primera part va ser una repetició dels dos darrers partits que hem jugat: ganes de jugar, però pot encert en les decisions, i una defensa pobre. El Fénix és un conjunt que juga sempre per l’eix profund, fiant-ho tot en la potència de la seva davantera i uns centres realment potents i placadors. I poc a poc van anar sumant punts, portant-nos a la nostra 22 i jugant per davant fins entrar a la zona d’assaig.

A la mitja part, es van donar entrada gradual als canvis, amb alguns canvis estratègics a la xarnera. L’equip va entendre que calia augmentar la intensitat, el compromís en defensa com a bloc i picar pels extrems, que el lloc on el Fènix era més dèbil. I en aquell moment, esplèndid i grandiós, l’equip va començar a funcionar com una màquina que donava plaer veure jugar. L’assaig final del Fènix va desdibuixar el resultat parcial de la segona meitat, però el pas conjunt endavant que van fer tots els jugadors ha estat fet. Ara cal reblar-ne la continuïtat.

MVP: Tomás, que ens deixa i el trobarem a faltar, i Ryan, que va jugar una segona part èpica.
Menció especial per a Guillem, que es va trencar el braç en una jugada desafortunada. Li desitgem una prompta recuperació.

Sub14  –   CN Poblenou 7 – FCB S14 93

CNPN Sub14 y FC Barcelona se enfrentaron el pasado sábado con el resultado final de 7 a 93, nuestro equipo con sólo 15 efectivos por culpa de las lesiones y, en consecuencia, sin cambios, plantó cara la primera parte (0 a 29), sólo aflojando la segunda parte pero haciendo una marca al líder de la categoría.

Se evidencia una clara mejora de juego constatando que los entrenamientos empiezan a dar sus frutos en esta temporada de aprendizaje en un grupo con 9 noveles, van por buen camino. Aúpa sub 14!!