Crònica Rugby CN Poblenou cap de setmana 21/09/2019

Sènior A – CN Poblenou 0 – Les Abelles 47

Segona Jornada de la Lliga de plata pels nostres nois del Primer Sènior A.

Tot i començar la setmana passada amb bon peu, després d’atropellar un Tatami que no va saber com donar-li la volta a uns poblenovins que van saber portar el ritme del partit, sabíem que teníem un partit molt dur i físic per davant jugant a casa amb l’equip que sembla el preferit d’aquesta temporada: Les Abelles Rugby.

Un partit que pintava dur al llarg de la setmana, ja que l’amenaça de tempesta elèctrica pronosticava el pitjor.

El partit va començar amb bones sensacions, ficant-los molt bona pressió i així evitant donar-los espai per jugar, una de les seves característiques del joc, ja que tenen jugadors molt hàbils i àgils, tant a la davantera com a la 3/4.

Tot i així, no van durar més enllà dels primers 10-15 minuts. Després d’un xut a pals local que no va entrar i el primer try d’Abelles amb un tackle errat, els nois van abaixar el cap.

Una defensa molt tova i amb molts forats per fora, molts cops de càstig en contra i fins dues targetes grogues per als nostres jugadors (que van arribar a estar amb només 13 jugadors al camp en alguns moments), que van provocar la impotència dels locals, superats tècnicament i física pels visitant. Arbitratge qüestionable en la segona part pel què fa als placatges alts i els fora de jocs de la línia de tres quarts, tot i que en cap moment va influir en el resultat del partit.

Tot i així, les sensacions al vestuari són bones. La Lliga només ha començat i sabem segur que aquest planter donarà molta màgia.