Cròniques i fotografies waterpolo 23/05/2022

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

Absolut B

CN Sant Andreu 13 -10 CN Poblenou

Partit emocionant que va estar condicionat per un mal primer període (7-3). Tot i això l’equip va saber refer-se guanyant el tercer quart i fins i tot, en el darrer quart a falta de 4 min. Gilberto va demanar temps mort per jugar una superioritat que ens permetia posar-nos a 1 gol, però malauradament no es va aconseguir materialitzar. Seguim treballant!

Absolut C

AE Santa Eulàlia 19-13 CN Poble Nou

Els nostres absoluts van jugar contra l’AESE a casa seva. Partit regular dels nostres que van fer una primera part poc encertada. A la meitat els nostres van retallar distàncies al marcador, però finalment, un nefast últim quart va fer el 19-13 definitiu. Aquesta setmana tocarà treballar per a aconseguir una victòria el dissabte vinent contra Anglès.

Aleví A

CN Terrassa 11-1 CN Poble Nou

Derrota inapel·lable per 11-1 contra el CN Terrassa en un partit on vàrem estar inoperants en atac.

CN Poble Nou 8-11 CN Barcelona

Diumenge vam perdre 11-8 davant el CN Barcelona en un partit on hem tingut opcions fins a l’últim quart, on ells han consolidat la victòria.

Aleví B

Victòria a la piscina del CN Premià per 15-0 en un partit on han destacat la intensitat i defensa de tot l’equip.

Benjamí B

Excel·lent feina dels petits de la casa. Atac ben organitzat i una defensa generosa amb els companys hem aconseguit uns resultats de 6-1 i 5-2 molt ben merescuts. Ja surten els fruits d’una temporada d’aprenentatge. Continuem com fins ara: treball, passió i diversió.