Cròniques i fotografies waterpolo 31/05/2022

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

Absolut B

CN Poble Nou 15 – 8 CEF Creu Groga

Victòria dels nostres jugadors contra un equip físic. El bon inici en el primer quart ens ha permès gestionar l’avantatge durant el partit.

Absolut C

CW Anglès 6-12 CN Poble Nou

Victòria ben treballada contra el C.W. Anglès per 6-12. Els nostres jugadors van fer un gran treball defensiu durant tot el partit, ben organitzat. Tots els jugadors van competir amb una bona actitud i compromís, el que va fer que sumarem la primera victòria de la Copa. El pròxim partir, el pròxim dissabte contra el Granollers B.

Infantil

CN Montjuïc 11-10 CN Poble Nou

Derrota contra el Montjuïc el diumenge passat per la mínima (11-10). Els nostres jugadors van començar poc organitzats i concentrats, encaixant un 4-0 a la primera part. Una vegada els jugadors van adaptar el seu joc a la piscina de Montjuïc, l’equip va fer un bon treball i va desplegar un molt bon joc. Tot i això, no vam poder capgirar el resultat negatiu a temps. L’última ocasió d’empatar la vam tenir a 37 segons del final. Aquesta derrota ens priva de poder entrar entre els 12 millors equips de Catalunya. El pròxim partit, contra el Manresa a casa nostra, decidirà si ens classifiquem en posició n°13 o n°14.

Seguim treballant!

Aleví A

Victòria a Martorell per 10-2 en un bon partit dels nostres alevins.
Ara som 4º a la lliga a manca d’una jornada.

Aleví B

Victòria contra el CN Premià per 13-2 en un partit on va destacar la nostra defensa.