Cròniques rugby CN Poble Nou cap de setmana 23/02/2019

Sènior B – CRC Terrassa 38 – CN Poble Nou 12

El Sènior B no ha tingut un dia encertat aquest diumenge a Terrassa.
Derrota davant uns Carboners que han mostrat un bon rugby a Can Jofresa. El partit molt lluitat per part dels dos equips tot i que els Carboners han sabut aprofitant les errades del CNPN, aconseguint la victòria amb el resultat de 38-12.

Agraïts pel bon acolliment i el tercer temps que ens han ofert, ara, els nois del CN Poblenou B, descansaran una setmana per agafar amb forces l’important partit de l’altre cap de setmana davant el RC Badalona.

Fotografies: Adrià Fernández

Sub18 – CN Poble Nou 12 – CEU 13

23 de febrer 2019, avui ens visita a la Mar Bella el CEU. Amb un horari inhabitual les 18:30h. Com és costum aquesta temporada només som 16 gladiadors. Després d’una setmana dura com equip, els nois del CNPN afrontem al partit amb ganes de demostrar moltes coses. El CEU segon classificat a la lliga, és un rival difícil, però els nostres jugadors comencen el partit amb molta força i determinació.

Minut 8, cop de càstig a favor que el nostre 9 no transforma, però avui la màquina funciona i no deixa de lluitar, guanyant les touche, meles i rucks. Però com sempre ens passa en un cop de càstig, més que discutible, el CEU el transforma i es posa per davant 0-3, totalment injust. Fins que arriba la marca minut 30 Nil planta, l’ovalada i Pol transforma el xut a pals 7-3.

La mala fortuna ens torna a aparèixer i el nostre 15 Tau, cau lesionat abans de la fi de la primera part i ens quedem sense cap canvi per la segona. El míster ha de reestructurar l’equip, canviant la posició de diferents jugadors, però la màquina continua funcionant i en el minut 6 de la represa entre Jan i Oriol en una jugada de pick and gou marquem, però no transformen el xut a pals per poquíssim. I en el minut 20 arriba la jugada clau del partit una gran jugada de Pol, (patada a seguir) des del nostre camp que per velocitat s’escapa i és agafat per la samarreta dintre la línia de 22 contrari i l’àrbitre (en pràctiques) xiula cop de càstig i no dóna marca de càstig per antijoc, ni treu targeta groga al seu millor jugador (mig de melé), incomprensible. A la següent jugada el nostre capità per placatge alt ha d’abandonar el camp amb groga.

El partit entra en una fase molt maca, però ens castiguen amb molts cops de càstig en contra, donant opcions de xuts a pals que el CEU ho aprofita 12-6, sense canvis i Fèlix tocat i Oriol fora de combat per rampes, ens marquen en el minut 31 de la segona part en un contraatac 12-13.

I així finalitza el partit resultat injust per l’esforç i entrega de tots els jugadors, jugant tot el partit a camp contrari i molt superiors en totes les fases del joc. Sense canvis els partits ens fan molt llargs.
Felicitats…!!!

3X3 NOU VISCA EL POBLE NOU

Sub16 – CN Poble Nou 27 – SEL Vilanova 12

Dissabte, 23 de febrer, 12.30 h. a La Mar Bella

Després de dues dures derrotes patides les darreres setmanes, l’equip va sortir al camp amb el convenciment que calia amarrar el resultat a la primera part per evitar qualsevol possible sorpresa, contra un equip que sempre presenta batalla i mai dona el resultat per conclòs. Els entrenadors van plantejar alguns canvis estratègics en l’alineació, situant Oriol Fariñas com a primer centre i Aniol Franch com a tercera clau, buscant alternar la contundència de les entrades per l’eix profund en la línia de tres-quarts amb el desplaçament ràpid de la pilota cap a les puntes, en un intent de no ser tan previsibles en atac, un dels defectes que pateix l’equip.

El ritme va començar fort d’entrada, i Vilanova va pressionar territorialment amb força durant tot el partit, malgrat no va poder treure’n rendiment fins a final de la primera part amb una més que discutible decisió arbitral, gràcies a una defensa compromesa i tancada per part del nostre XV. La primera part va acabar 22 a 5, amb assaigs de Max T, Jan i Oriol (2), i l’equip semblava tenir controlat el ritme del partit. A la segona part es va donar entrada a tots els jugadors de la banqueta, on van destacar el debut de tres jugadors de segon any del S14 (Gina, Oscar i Willis), que van complir amb escreix. Vilanova va redoblar els esforços per intentar escurçar les distàncies, i gràcies a l’esforç es van col·locar 22 a 12, però els nostres estaven decidits a no deixar-se prendre el partit i l’assaig d’Aitor Borrell va deixar el partit vist per a sentència.

A destacar el total domini de les melés malgrat els canvis i debuts de jugadors, i fins a 5 touches robades par part de Jan Comerma, que ser un colós en el salt.

A la contra, profusió de cops de càstig en el darrer quart d’hora de partit, per manca de concentració, i alguns errors de mans no forçats.

MVP: Neo, que va estar constant com un motor dièsel durant tot el partit, empenyent a les melés, aixecant a les touches, netejant rucks, placant i entrant per l’eix profund guanyant sempre l’avantatge. Segur i contundent. Un jugador en ascens.