Cròniques rugby CN Poble Nou cap de setmana 9/03/2019

Sènior A – CN Poble Nou 32 – RC Sant Cugat 17

Ficats de ple a la recta final d’una de les millors temporades que l’equip ha fet, el nostre primer sènior havia de jugar un dels partits ajornats després de tres setmanes d’un paron important contra el Sant Cugat. Després de la dura derrota davant el Fènix, els locals amb l’orgull ferit tenien clar que de La Mar Bella només nosaltres sortiríem d’allà amb punts.

Ja teníem clar quin guanyaria, l’equip que més ho volgués. Partit complicat a les fases estàtiques pels nostres davanters, ja que els visitants presentaven un pack molt físic i pesat, connectant molt bé fases amb la seva línia de 3/4. Així i tot, la defensa del Poble Nou va ser clau, compromesa per part de tots els jugadors durant els 80 minuts i aturant l’avanç dels vallesans amb placatges gairebé als turmells. Victòria més que important per dos motius; com a club, ja que és el primer cop que li guanyem a aquest equip a la màxima competició; i perquè ens apropa una mica més al tercer lloc a la taula depenent només de les victòries del nostre equip.

Sènior B – CN Poble Nou 15 – RC Badalona 19

Derrota a casa per la mínima 15-19.
Dissabte el Sènior B del Poblenou, jugava amb els del RC Badalona per disputar la novena jornada de la lliga Catalana. El CN Poblenou malgrat plantar cara durant la primera part als Badalonins amb un resultat de 15-5, va pagar els errors a la segona part finalitzant el partit amb el resultat final de 15-19.

Sub14 – RC Sitges 38 – CN Poble Nou 15

Partit sota un sol radiant a Sitges on el nostre equip de sub 14 es va enfrontar a un dels equips amb la davantera més dura de tota la lliga.

Jugant tot el partit amb 1 menys al camp (per moments 2 menys) hi va haver possibilitats d’emportar-nos el partit però els nois al final, esgotats per l’esforç realitzat, no van poder amb ells.

Gran evolució dels jugadors, com més difícil està la cosa més grans es fan al terreny de joc.

Touch

CN Poble Nou 14 vs Torroella
Buc-Bocs 3 vs CN Poble Nou 7

El passat dissabte l’equip de touch del CN Poble Nou van disputar 2 partits a Caldes de Montbui. Caldes va organitzar per primer cop una jornada de touch a la vila termal. El primer partit va ser disputar contra també l’equip dels senglars de Torroella de Montgrí, un equip pràcticament format per dones que ha progressat moltíssim des del seu primer partit a setembre coincidit amb el nostre Stage. La primera part va acabar a un 2 a 0 a favor del Poblenou, per la necessitat de punts vam haver de realitzar molt més esforç físic per desequilibrar la balança acabant amb el resultat de 14 a 0. Després d’una llarga parada, l’enfrontament contra Buc/Bocs va estar molt disputat. El Buc va desplegar una bona defensa que va tancar forats per evitar els assaigs dels de Poblenou. Amb un resultat molt ajustat al final i amb algun error de defensa amb alguna creu entre wings i links es va acabar 7 a 3 a favor dels de Poblenou. D’aquesta forma es torna a recuperar la 3 posició a la lliga catalana.