Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior Femení  – CN Poble Nou 24 – 5 INEF Bcn

Crònica David García:

PRIMERA VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ A DHC

Just quan semblava que la immersió en el partit no era la idònia, les noies del Poble Nou van canviar el xip abans de sortir del vestidor. Van pressionar les dents i les mirades es van afilar. Un escalfament ple de ritme i concentració fou el preàmbul perfecte al partit.
L’inici del matx va ser com un afegit a l’activació, i es continuava executant el pla amb claredat tal com s’havia fet a l’assaig. Ara, amb un rival d’entitat davant, això sí. Uns primers minuts amb molt de mèrit, desplegant la pilota d’una banda a l’altre, guanyant l’esquena repetidament i buscant (i trobant) la continuïtat per jugar les inèrcies. El CNPN ho va brodar a la sortida, afegint fuetades individuals al seu estil de joc. Al minut 3 ja havien fet la primera marca, en convertir una touche-maul enfonsada en una llarga sèrie de pick and go. Vannesa Vargas era qui plantava.
Les sinergies que van mostrar les locals en els minuts inicials, amb una molt bona direcció de la frontissa, va dibuixar un dels millors moments de joc de què portem de temporada. A poc a poc, però, l’INEF, va anar dominant als punts d’encontre i, amb un parell de bons xuts profunds, també es va imposar territorialment. Les de casa van passar a defensar amb dents i ungles per a mantenir el 0. L’expulsió de Blanca per no entrar al ruck per la porta feia multiplicar els esforços. El partit es tornava molt físic, com ja és norma en els enfrontaments entre aquests dos equips.
Tot i el domini verdinegre, les noies del Poble Nou contraatacaven amb moltíssim perill. Trobaven espais que els permetien guanyar un grapat de metres. Judith Bonjorn rebia una bona pilota a l’ala i, exhibint un canvi de ritme elèctric, ningú la podia seguir fins a la línia de try.
Al descans, 10 a 0.
La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera. Sílvia Julià, excel·lent en el paper de distribuïdora, va jugar de pressa per posar la directa cap assaig. Ella mateixa transformava.
El CNPN feia les vuit substitucions disponibles i retocava el disseny de l’equip. La màquina seguia funcionant: les melés anaven cap endavant i no frenaven les embranzides en els contraatacs.
Maria Toledo escorçava distància en trencar per banda. Tres minuts després, era una de les recent incorporades, Pola Kociecka, també rapidíssima, qui marcava. Sílvia tornava a encertar el xut.
S’arribava al final amb l’INEF buscant insistentment retallar al marcador. En xiular l’àrbitre: 24-5.
Les noies del Poble Nou aconseguien, amb bonus, la primera victòria a DHC en la segona jornada. L’INEF Barcelona ho aconseguirà aviat. És una lliga molt llarga i dura.

3×3!!

Touch – 1ª jornada Lliga Nacional de Touch a Madrid

Per primera vegada l’equip mixt de Touch del Poblenou s’alineava per anar a jugar La lliga Nacional al camp de Vallecas, on hi ha els 8 dels millors clubs nacionals. Aquesta lliga es disputa a 3 seus: Madrid, València i Barcelona.

En aquest torneig cal jugar amb les normes FIT (Federation Internacional Touch) que significa més exigència física amb 20 minuts per part i amb un màxim de 3 nois jugant.

Tot i viatjar 7 jugadors/es per tenir moltes baixes per diferents motius, les noies i nois de poblenou, han tret un èxit total en els resultats guanyant 2 dels 3 partits. Victòria davant Arroyo 20-5 i Sitges 10-6, i derrota contra La Laguna 10-5.

Sortim de la primera jornada amb 7 punts i esperant a la següent jornada a València el 29/01/22.

Endavant rugby Touch Poblenou!!! 3×3:9!!!

SUB 23 – CN Poble Nou  3 – 38 Quimic ER