Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior A  –  CN Poble Nou 40 – 7 XV Babarians Calvià

Crònica:

Estrena oficial de la temporada 2021-2022 a casa pel primer equip del Poblenou. Els homes de Richard Hicks i Aram Prats, amb aires renovats, s’enfrontaven a un XV Babarians Calvià que ens va posar les coses molt difícils la temporada passada. El 15 inicial presentava novetats com el retorn de Jonny Bentley i Andy Garcia i el debut oficial de Tim Vilaseca i Santi Villan.

Els locals no van deixar lloc a la sorpresa i van confirmar les bones sensacions de la pretemporada, imposant un alt ritme de joc en atac gràcies al qual van marcar el domini al marcador a la primera part, gràcies també a una fèrrea defensa i disciplina que van permetre deixar el marcador visitant a 0. A destacar la feina de la davantera, ja que els assajos van arribar després d’una mele, cortesia d’Andy Garcia, i d’un maul culminat per Joaquin Attanasio. A la segona part, la tasca dels davanters va facilitar l’obertura d’espais i el desplegament del joc ràpid del conjunt local. Només començar, Andy Garcia sortint de melé, assisteix a Jonny Bentley per assajar. El protagonisme ofensiu del període va ser pels tres quarts, que van aprofitar la feina dels davanters per sentenciar el marcador, mitjançant tres marques obra dels germans Nogales, dues pel Gabriel i una pel Rafael, assegurant el bonus ofensiu. No va ser fins al minut 80 que els Babarians van aconseguir obrir el marcador per deixar el 40-7 final.

Una estrena molt positiva per començar amb bona dinàmica aquesta nova temporada i marcar les intencions d’aspirar a competir de tu a tu amb tots els equips de la categoria. Enhorabona a tots i menció especial pels també debutants a la categoría (David Migeon, Tomás Gigena, Santiago Martinez i Francesc Pulido) i pel jugador del partit, Tim Vilaseca. Próxim repte aquest dissabte a les 16:00h a Alacant contra l’AKRA Bárbara Alicante. 3×3!

Jugador del Partit: Tim Vilaseca

Vam poder veure constantment al Tim arribar el primer al , ja que la majoria dels seus placatges van ser positius. Destructiu en defensa i resilient al contacte. Va fer una gran tasca realitzant la feina menys glamorosa per mantenir als seus companys endollats durant el partit. Enhorabona Tim!

Fotografies del partit de Beto Miranda @los_teyu_tropical:

Highlights del partit:

Sènior Femení  –  CRUC-RC Cornellà 8 – 27 CN Poble Nou

Crònica David García:

VICTÒRIA DEL CNPN FEMENÍ A CASTELLDEFELS.

Les noies del CNPN signaven la primera victòria oficial de la temporada després de l’empat assolit a la jornada inicial. En tenien ganes.
El Poble Nou, decidit a obrir el marcador, va sortir molt concentrat, fent valer la bona distribució dels seus mitjos que s’aprofitaven d’un sistema cada vegada més assumit i mecanitzat. El partit s’activava amb certa naturalitat. Les davanteres dominaven els seus duels i les backs progressaven dins les quinze. Fruit d’aquesta bona feina coral, Cristina Segura llegia l’espai a prop de la cantonada i plantava l’oval. Tot just havien transcorregut sis minuts de joc.
Cap al meridià de la primera part, Maria Campos rubricava una excel·lent progressió des del pick and go. 10-0.
Les locals semblaven tocades, però lluny d’enfonsar-se, van replicar amb un assaig de la seva primer centre, Sílvia, després d’una llarga jugada en la zona de 5 contrària. 10 a 5 i el partit tornava a estar molt viu.
Gina Navarro, entrava com un míssil i amb tota la fe del món, verticalíssima, per plantar sota pals. Inapel·lable.
El CRUC va tornar a marcar a la primera oportunitat que va disposar al segon temps en convertir un cop de càstig dins la 22. No havien transcorregut ni dos minuts de la represa i es posaven a tir d’assaig transformat. Aprofitaven l’oportunitat per a pujar la seva pressió i encadenaven les millors seqüències de joc.
Només el try d’Olasz trencava aquesta dinàmica. Seguia funcionant el pick and go.
Les de Castelldefels/Cornellà van baixar les seves prestacions a partir d’aquest moment i les de Barcelona manaven en tots els aspectes del partit. La diferència en el marcador ja semblava insalvable i les melés eren un calvari per les propietàries des de l’entrada de Mary Baulies.
L’assaig de Clàudia Pont va posar la cirereta al matx que, amb la transformació de Peta, segellava el definitiu 27-8.
Felicitar la bona feina de les noies del Llobregat que, en un any de transició i reconstrucció estan fent una feina encomiable. A seguir així!
Ara ens espera una darrera jornada a Girona apassionant. Un duel contra un de l’equip més grans del rugbi femení. Previsiblement només es classifiqui per la lliga superior el que guanyi. Una final tot just comença la temporada. Les noies del CNPN prometen tot l’esforç i ganes per poder continuar somiant.