Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana – 17/04/2021

Sènior Femení  –   CN Poble Nou 29 – RC Gòtics 31

Us deixem la crònica del partit de dissabte de la final de bronze de les noies i més a baix podeu trobar les fotografies del partit.

Crònica de David García:

TANCAMENT GAIREBÉ PERFECTE

Partit molt vistós per tancar aquesta lliga. CNPN i Gòtics van tenir que dilucidi a la pròrroga qui s’enduria la Final de Bronze.
Els dos equips van protagonitzar un duel molt igualat i entretingut, amb constants alternances al marcador. L’intercanvi de cops va ser la constant des del xiulet inicial. Les noies del Gòtics van ser les primeres a colpejar. Dues vegades. Primer en el minut 12, treien beneficis de la millor sortida, marcaven. I després, dos minuts més tard, aprofitant que les locals encara no s’havien refet, l’elèctrica Abril Camacho tornava a trobar el camí cap al try. 0 a 12. A partir d’aquí va començar la remuntada poblenovina, coincidint amb la contundència en el breakdown i la millora en les inèrcies de carrera. A cinc minuts de la mitja part, Clara Còrdova, assajava i reduïa distàncies.
Semblava que les de casa tancaven els primers 40 minuts amb el control del partit, i mantenien la intensitat a la segona. Sortida fulgurant, a un ritme molt alt, amb marca inclosa de Sílvia Julià i transformació de Clara. Taules un altre cop.
L’èpica del partit es reforçava amb la resposta de les visitants. Marca de Paulina per posar el 12-19.
Sense temps per agafar aire, Cristina Segura rematava l’excel·lent actuació amb un try que transformava Clara i s’igualava el matx.
Emoció desbordant.
Les locals seguien buscant el partit, i va ser Sara Mendavia qui les posava en avantatge en l’últim tram de partit. 24 a 19.
El Poble Nou volia encara més i no va desistir d’atacar, buscant tancar el matx, però una intercepció a la 22 pròpia i una cursa de tot el camp, posava el 24 iguals.
Encara i hauria temps per una darrera jugada. Poble Nou, atacava amb tot, fase darrera fase, i, sobre la botzina, va treure un cop de càstig. Clara Còrdova va buscar pals i, seguint la posada en escena pròpia del partit, la pilota va anar a buscar el travesser, va fer equilibris sobre el pal, i el rebot la va fer caure per fora de la H.
Xiulet final amb carambola de billar.
Enèsim empat. S’havia de jugar la pròrroga.
En el temps afegit, era Gòtics qui assajava i transformava.
S’acabava el temps.
La resposta del Poble Nou, encomiable, va ser la d’un equip gran: anar a buscar un altre assaig. Gran penetració de Clàudia Pont que certifica Adaia Anglès en aconseguir el try.
Al final, 29-31 favorable al Gòtics en un partit espectacular.
Felicitats a ambdós equips per l’espectacle ofert i les ganes demostrades.
Ara, a seguir treballant per millorar. Hi ha un equip que il·lusiona.
Amb ganes de més. De molt més…

3×3

Fotografies del partit de Ainhoa S. Pinacho:

Sènior B –   CN Poble Nou 97 – Carboners 7

Sub 14  –   CR Tarragona 7 – CN Poble Nou 67

Crònica de Miguel Prieto:

El resultado de ayer contra el Tarragona 7 a 67 puede ser engañoso, fue un partido intenso, duro y emocionante con un más que digno rival, rocoso pero deportivo.

Aunque las estadísticas nos favorecían, este era un partido “trampa”, la distancia, el exceso de confianza, la ausencia de público nuestro, podían causar una derrota en cuanto menos lo esperabas.

Solo el gran trabajo psicológico y mental del Staff Técnico está semana (GRANDES Jordi, Silvia, Xavi y Pau) hicieron que el equipo saliese superenchufado, por lo que en el minuto 3 ya ganábamos 0 a 14, pero el Tarragona se repuso, hizo su marca y nos cerró con una gran defensa, solo al final se logró una marca de Jan que nos daba respiro de cara a la segunda parte.

En el segundo tiempo el CN Poble Nou sub14 demostró que el mejor ataque es una gran defensa, con un nivel de concentración excelso consiguieron tener ventaja en todas las jugadas y con marcas de nuevamente Alex y Gonza, y de Martí, Rubén y Pol Alvado el partido ya fue llegó a su fin.

Mención para Ian y Toni que se lesionaron en el calentamiento, demostrando la intensidad con la que el equipo se prepara antes de los partidos.

En resumen, buen rival, gran victoria y mejor disposición y entrega, grandes.

This is the way chavales, this is the way…

Touch

Domingo de touch en Caldes de Montbui marcado por un riguroso protocolo anticovid, enfrentando a los locales contra Rugby Sitges, en el primer partido correspondiente a la 3ª jornada de liga. Muy orgullosos por nuestra parte de poder aportar cuatro árbitros para dirigir el encuentro con el rigor que se merece.

El segundo partido del día, un encuentro amistoso entre Poblenou y Sitges, sirvió a ambos equipos para disfrutar de este deporte sin la presión de la competición con marcador final favorable a nosotros.

El tercer y último partido lo disputaron Rugby Touch Caldes contra Poblenou, correspondiente a la 3ª jornada de liga, con victoria para nosotros asegurando así una plaza en la parte superior de la tabla. Muchas gracias ambos equipos y a l’Associació Catalana de Touch por el soporte logístico.