Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior Femení  – CR Sant Cugat 29 – 12 CN Poble Nou

Crònica David García:

COMENÇA AMB DERROTA LA DHC

La posada en escena davant del Sant Cugat va ser molt bona. Les visitants van marcar primer i van disposar de forces ocasions per marxar amb avantatge al descans.
El CNPN va començar manant sobre la pilota, amb Núria Torner donant profunditat al joc i generant més oportunitats que les de la Guinardera. Sílvia Julià trobava sovint els espais per poder córrer. En una d’aquestes arrancades deixava clavades a les defensores i obria el marcador. Ella mateixa arrodonia els dos punts addicionals. Però el Sant Cugat, sense perdre l’ordre, en va tenir prou amb anar a jugar a les zones calentes de les barcelonines. Va sobreviure als pitjors moments i en va saber treure partit dels dubtes de les visitants dins la 22 pròpia en executar una idea clara: anar a jugar l’ovalada a camp contrari. Adaia Anglès marcava enfront del seu exequip i Júlia Moreno capgirava el resultat. Per part poblenovina, la flanker Vanessa Vargas empatava el matx abans del descans (12-12).
D’aquesta manera s’arribava a l’equador: partit intens amb contactes molt durs i bones seqüències de joc, amb les de casa apostant pel domini zonal i les de fora generant ruptures netes que les feien guanyar un grapat de metres.
A la segona part, els canvis a la frontissa de les del Vallès els hi va donar una velocitat addicional. Tot i fer tres assajos més en aquest període, el partit no es va trencar mai ni es va dissoldre la intensitat dels impactes. Les defenses pressionant feien que els atacs s’haguessin d’esforçar al màxim. El Sant Cugat va estar més encertat en els segons quaranta minuts i es va endur un partit molt bonic i lluitat. 29 a 12, al xiulet final.
Assenyalar el debut de la jove Olga Pascual, que no deixa de sorprendre amb la seva evolució. En la part negativa, la lesió de Cristina Segura. Esperem que no sigui res. Ànims!
Primera derrota de la temporada en un partit que, malgrat tot, ha de servir perquè l’equip segueixi creixent.