CNPN

Els benjamins i els alevins del CN Poble Nou participen al Torneig HaBaWaBa Spain

Els benjamins finalitzen la seva fantàstica temporada amb un meritori 3r lloc al HabaWaba Spain.

Del 18 al 21 de juliol s’ha celebrat a Barcelona el Torneig HaBaWaBa Spain; es tracta del torneig de waterpolo de més rellevància i visibilitat entre nens de categories formatives a nivell mundial. Ha estat organitzat per la Real Federación Española de Natación i per la Barcelona International Water Polo Academy (BIWPA) en el marc dels 33ns Campionats d’Europa de Waterpolo 2018.

El torneig ha aplegat un total de 44 equips (8 de la categoría benjamí i 36 de la categoría aleví) –de 9 nacionalitats- i un total de 635 participants; en total s’han disputat 203 partits.

L’equip aleví ha comptat durant el torneig amb l’incorporació de 2 jugadors del CN Premià i 2 jugadors del DKV CN Jerez; per altra banda, a l’equip benjamí  s’hi ha afegit una jugadora del CA Olímpia (Uruguay) i d’un jugador del SESI-SP Polo de Sao Paulo (Brasil).

Els alevins han aconseguit la 10ª posició del Grup Bronze. Van finalitzar la lligueta inicial  acabar la lligueta inicial amb 4 derrotes i una victoria; en el creuament posterior, van quedar darrers de grup, i van acabar la competició amb una victoria davant el Tenerife Echeyde (2-18). Dissabte, ja fora de la competició, van jugar un partit amb el CN Mataró U10 (victoria 1-12).

• CN Mataró U10 0-12 CN Poblenou

Els nostres benjamins han aconseguit la 3ª posició de la seva categoría; a la primera fase van disputar 7 partits, dels quals en van guanyar 5. La final pel 3r i 4t lloc la van disputar contra el CN Rubí, aconseguint la victoria per 5-1.

El darrer dia, ja fora de la competició oficial, van jugar un partit contra l’equip aleví Suisse Romande, amb el resultat final de 5-4. Malgrat la derrota va ser un partit emocionantíssim i lluitadíssim pels nostres petits.

• Suisse Romande 5-4 CN Poblenou

A banda de la competició, els nostres jugadors han tingut la oportunitat de fer amics d’altres clubs d’arreu, així com conèixer a llegendes d’aquest esport, com ara els jugadors Ivan Pérez i Laura López,  l’entrenador Ratko Rudic, i a tots els integrants de les seleccions espanyola de Waterpolo (masculina i femenina).

Des del CN Poblenou volem felicitar a BIWPA per la magnifica organització del Torneig HaBaWaBa Spain. Tot i la complexitat que suposa un esdeveniment d’aquestes característiques, han cuidat fins al darrer detall, fent que aquests 4 dies hagin estat una experiència fantàstica pels nostres jugadors, entrenadors i pares. Felicitats!!!