CNPN

S18 – Crònica CN Poble Nou 20 vs Badalona 14

Primer partit a casa de la temporada. Ens visita el Badalona, partit molt important per poder competir a 1a. El partit se’ns posa de cara al primer minut. El nostre flanker Àngel fa una marca després d’una jugada de la Línia, dominem el partit tant en possessió com a les meles. Però una vegada més no acabem de definir les jugades i el Badalona en una jugada individual del seu 15 ens marca. El partit continua, sent molt disputat i dur, un cúmul d’errades i decisions errònies ens porten a que ens facin un altre marca. La primera part acaba en derrota parcial de 5-14.

La segona part es juga amb una pluja constant que fan el partit molt més dur físicament. Els nois del CN Poble Nou no volien perdre al partit i amb un gran esforç físic i de convicció remunten el partit als 20 minuts, amb dues marques més 15-14. El partit entra, en una fase de descontrol, expulsats per un equip i l’altre. Comencem a fer canvis, (els, nois del Sub16), que van venir a jugar amb nosaltres demostren que estan a l’alçada de la categoria i fan un gran partit. La tensió és màxima i en una jugada de la davantera després d’una i una altra vegada de percutir el mig de mele Pol obre a la seva esquerra i deixa totalment sol a Pau. Un Sub16 que fa la marca definitiva a 2 minuts del final. Un partit molt intens que acaba amb el resultat de 20-14.

3X3 NOU VISCA EL POBLE NOU

Text: Jordi Fonts

Fotografies: Víctor Riu