CNPN

Stage anual Touch Rugby CN Poble Nou

Stage anual Touch Rugby CN Poble Nou

El cap de setmana passat la secció de Touch hem celebrat el nostre stage anual, un cap de setmana d’esport i convivència amb el qual els membres de l’equip – familiars inclosos – hem volgut donar inici a la temporada.
Ha estat un cap de setmana d’entrenament intensiu que ens han permès practicar diferents jugades, millorar detalls de compenetració en atac i defensa, identificar punts comuns de millora i plantejar estratègies de cara als partits. Ha estat també l’estrena del CN ​​Poblenou al camp, contra el Torroella de Montgrí, en un duel amistós que va destacar per les ganes i entusiasme demostrats per ambdós contendents, així com la incomparable organització del tercer temps per part dels Senglars.
Però el més important sens dubte han estat les bones sensacions i grans moments compartits fora del terreny de rugbi, que ens fan encara més equip.
Agrair la col·laboració d’òptiques Bogas, Wenglor i Sitep i de l’equip de Torroella de Montgrí, sense els quals tot això no hagués estat possible.

 

Text: Marta Remacha