3ª Jornada de Lliga catalana de Touch a La Mar Bella

9 equips de la Lliga catalana de Touch subdividida en 2 grups, han format part d’una jornada de retrobament l’any 2022.

Aprofitem per donar les gràcies al nostre patrocinador @ninenka per col·laborar amb les noves samarretes, 3 temps i en les Jornades de lliga Nacional.

En el Grup A ens hem vist al camp contra un Sitges organitzat i tranquil, amb el seu joc coordinat en atac. Hem sortit una mica adormits i no hem sigut capaços d’estructurar les jugades d’atac durant tot el partit. Només en alguns moments hem tingut les ganes de jugar i gaudir. Hem acabat amb una justa derrota. Per 6 a 5.
Això ens ha servit per fer alguns canvis estructurals en alguna posició del joc per sortir més desperts i motivats contra el sempre difícil TRB.

Amb dos assajos en contra, només començar el partit, tot semblava indicar que ens passaria per sobre una allau, però de mica en mica els del poblenou agafaven confiança i es creien que podien jugar millor, i organitzant el lloc amb més idees, defensant els espais i sacrificant-se fins a caure molt cansats i anar remuntant de mica en mica al resultat advers. Final amb una victòria treballada i de joc d’equip per 5 a 2.

Agraïm a tots els clubs la seva participació i esperem que tots els lesionats es recuperin aviat!

 

 

Fotografies de la Jornada: Edgar Endrino @eendrino

https://photos.app.goo.gl/GLYdKVmrPKWvzH6JA

 

 

RELATED NEWS