Cròniques i fotografies de Waterpolo – 24/04/2021

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

L’Absolut A, que aquesta pròxima setmana es juga les garrofes en la promoció per mantenir-se a Primera División Nacional, va jugar un partit corresponent a la Copa Catalunya contra el CN Molins, aconseguint un treballat empat a 8 (8-8).

 

L’Absolut B va jugar dissabte un partit rellevant, pel que fa a les seves aspiracions d’ascens, contra el CN Badia. Un segon període desastrós, que va ser impossible de recuperar, ens va donar la tercera derrota d’aquesta lliga (15-7). Seguim a la 4a posició, però una mica més lluny dels llocs capdavanters.

L’Absolut C va perdre contra el CN Martorell (16-10) en un partit regular dels nois de Sergio Mollá. L’equip no va poder fer front a les 20 expulsions en contra que va patir (davant les 5 de l’equip local). Segona derrota en la lliga, tot i que encara ens mantenim a la part alta de la taula.

El Cadet va guanyar el primer partit de la segona fase davant un sempre lluitador CW Sant Adrià (16-3); els nostres, que estaven entrenats per Joan Colomer i Sergio Mollá, van anar sempre pel davant durant tot el partit,  arribant a la mitja part amb un resultat a favor de 10-0.

RELATED NEWS