CN Poble Nou

El Club Natació Poble Nou, amb una història arrelada al cor de Barcelona des de 1924, representa no només una institució esportiva d’èxit sinó també un testimoni viu de la passió i la dedicació a l’esport i a la comunitat. Al llarg d’un segle, aquest club ha crescut i evolucionat, convertint-se en un punt de trobada per a esportistes de totes les edats i nivells, des de principiants fins a competidors d’alt nivell.

Amb instal·lacions a CEM Can Felipa, CEM Besòs i CEM La Mar Bella, el Club Natació Poble Nou ofereix una àmplia gamma d’activitats esportives incloent waterpolo, rugby, i natació artística, entre altres. Aquesta diversitat reflecteix el compromís del club amb la promoció de la salut, el benestar i l’excel·lència esportiva. La gestió de les instal·lacions del CEM Can Felipa i CEM Besòs, així com la presència al CEM La Mar Bella, demostra la profunda connexió del club amb la comunitat local i la seva capacitat per adaptar-se i expandir-se cap noves zones i disciplines esportives​​.

El Club Natació Poble Nou celebra el seu centenari aquest any 2024, un moment destacat que marca 100 anys de dedicació ininterrompuda a l’esport i a la comunitat. Aquesta fita important serveix com a reflex de la rica història del club i del seu paper fonamental en la promoció de l’esport i els valors associats a ell a Barcelona i més enllà.

Com a entitat que va més enllà de l’esport, el Club Natació Poble Nou s’ha guanyat el respecte i l’admiració no només pels seus èxits esportius sinó també per la seva contribució a la societat, oferint un espai on l’esport serveix com a vehicle per a l’educació, la inclusió i la formació en valors. La seva història, marcada per la lluita, la perseverança i el triomf, serveix d’inspiració per a les generacions actuals i futures d’esportistes​​.

Amb una mirada cap al futur, el Club Natació Poble Nou segueix compromès amb l’excel·lència esportiva, la innovació i la inclusió, garantint que el llegat i els valors que han definit aquesta institució durant un segle, Compromís, Respecte, Humilitat i Passió, segueixin vius i influents per a molts anys més​​.