EducaRugby

Benvinguts al Projecte EducaRugby del Club Natació Poble Nou on volem enriquir la nostra comunitat a través de l’esport.

Inspirant vides a través de l’esport i l’educació

Unim l’esport i l’educació!

En aquest significatiu any del nostre centenari, el Club Natació Poble Nou està orgullós de presentar-vos el Projecte EducaRugby. Amb més de set dècades de passió pel rugby, aquesta iniciativa representa la nostra dedicació contínua al creixement esportiu i educatiu dins la nostra estimada ciutat de Barcelona.

Què és EducaRugby?

EducaRugby és més que un programa esportiu: és una aventura educativa. A través d’aquest projecte, oferim sessions de rugby que combinen l’ensenyament de l’esport amb la promoció de valors fonamentals com la diversitat, la germanor i la diversió. Estem compromesos a fomentar un entorn inclusiu i respectuós, on cada jove pot desenvolupar habilitats tant dins com fora del camp.

Què oferim?

  • Sessions personalitzades: Programem sessions que s’adapten a les necessitats específiques de cada grup d’edat, des de 6 fins a 18 anys.
  • Entrenadors experts: Les nostres activitats són dirigides per tècnics especialistes amb una amplia experiència en el món del rugby.
  • Flexibilitat de locació: Oferim la possibilitat de realitzar les sessions tant a les instal·lacions escolars com al nostre emblemàtic camp de Rugby de la Mar Bella.
  • Tarifes Accessibles: Amb preus competitius, assegurem que cada infant pugui gaudir d’aquesta experiència única.

Viu l’esport, viu els valors

EducaRugby va més enllà de l’ensenyament tècnic del rugby; és una plataforma per a la formació personal i social dels infants. A través de l’esport, els joves aprenen sobre el treball en equip, el respecte, la disciplina i la superació.

Connecta amb nosaltres

Si vols saber més sobre el Projecte EducaRugby, o estàs interessat a incorporar aquesta activitat en el teu centre educatiu, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i preparats per començar aquest emocionant viatge junts.