Inscripcions

Uneix-te al Club Natació Poble Nou!

Fes el primer pas cap a una experiència esportiva inoblidable! Al Club Natació Poble Nou, t’oferim la possibilitat de sumar-te a una de les nostres emocionants seccions esportives: natació artística, rugby o waterpolo. No importa el teu nivell d’habilitat o edat, aquí trobaràs una comunitat acollidora i el suport necessari per créixer i destacar.

Com inscriure's?

1

tria la teva passió

Visita la nostra secció de seccions esportives i descobreix tot el que oferim. Tant si ets un apassionat de la sincronia i la bellesa de la natació artística, com si prefereixes la intensitat i el treball en equip del rugby o del waterpolo, tenim l’opció perfecta per a tu.

2

Omple el Formulari d'Inscripció

Trobaràs un formulari fàcil d’utilitzar a la pàgina de cada secció. Omple’l amb les teves dades personals i la informació específica del participant.

3

Consulta els Horaris
i Tarifes

Cada secció té els seus propis horaris d’entrenament i estructura de tarifes. Assegura’t de revisar aquesta informació per triar l’opció que millor s’adapta a les teves necessitats.

4

Benvinguda al Club!

Un cop completada la inscripció, rebràs una confirmació per correu electrònic amb tots els detalls per començar la teva aventura al Club Natació Poble Nou.

Per què unir-se al
Club Natació Poble Nou?

Comunitat

Seràs part d'una comunitat vibrant i suportiva

Desenvolupament

Oferim programes per a tots els nivells, des de principiants fins a competidors

Instal·lacions de primera

Gaudeix de les millors instal·lacions esportives

Esdeveniments i Competicions

Participa en emocionants esdeveniments i competicions

No esperis més per començar la teva jornada esportiva amb nosaltres.
El Club Natació Poble Nou t'espera amb les portes obertes!

Inscriu-te ara i descobreix tot el que podem oferir-te!

ajuda i contacte

Si tens qualsevol dubte o problema durant el procés d’inscripció, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te i assegurar que la teva experiència d’inscripció sigui tan fàcil i agradable com sigui possible.

Per consultes generals, pots contactar amb l’Administració a administracio@cnpoblenou.cat. Si la teva consulta és específica per alguna de les nostres seccions esportives, aquí tens els correus electrònics directes:

També pots trucar-nos de dilluns a divendres de 9:30h a 18:00h al 933 086 047 per rebre assistència per telèfon.