Centenari

Centenari del Club Natació Poble Nou

Enguany, marquem un moment històric: el centenari del Club Natació Poble Nou. Cent anys han passat d’ençà que vam començar a forjar la nostra llegenda, i ara és el moment de celebrar-ho amb tots vosaltres. La nostra història és rica en èxits esportius, superació i una passió inextingible que ens uneix.

Explora la nostra trajectòria

Us convidem a fer un recorregut visual per la nostra història a través d’una col·lecció curosament seleccionada de fotos antigues. Cada instantània captura un moment únic, explicant la història d’una comunitat unida per l’amor a l’esport.

Viu les històries del club

El blog del centenari, de la mà de l’exinternacional i exolímpic del club, Gaspar Ventura, un referent esportiu de primer nivell en el waterpolo i la natació catalana i estatal, és una finestra oberta a les anècdotes i històries que han teixit l’essència del Club Natació Poble Nou. Descobrireu com el club s’ha convertit en una part integral de la vida de molts, amb relats que van des de l’emoció de la competició fins a la joia de la comunitat.

Un any de celebracions

Un ampli calendari d’activitats espera a tots els que vulguin ser partícips d’aquest any de celebració. Des d’esdeveniments esportius fins a trobades socials, cada activitat està dissenyada per honrar el nostre passat, celebrar el present i inspirar el futur.
Aquesta pàgina és un punt de trobada per a tothom qui ha format part de la nostra història. Us convidem a ser partícips dels homenatges, recordar els triomfs, i forjar nous records que perduraran els pròxims cent anys.

Benvinguts a la celebració del centenari del Club Natació Poble Nou.

El Logo del centenari

El Blog del centenari

DE GASPAR VENTURA