Patrocinadors

PATROCINA EL CLUB NATACIÓ POBLENOU

Forma part del nostre projecte!

En el Club Natació Poble Nou, celebrem més que l’esport: construïm comunitat, fomentem valors i creem impacte. Amb una història arrelada des de 1924, el nostre club no només ha aconseguit èxits esportius sinó que també ha encarnat valors com el compromís, el respecte, la humilitat i la passió. Aquest és el moment ideal perquè la teva empresa es converteixi en part d’aquest viatge emocionant, unint-te al nostre cercle de patrocinadors.

 

PER QUÈ PATROCINAR EL CN POBLE NOU?

El patrocini esportiu al CN Poble Nou representa una oportunitat única per a la teva marca de guanyar visibilitat i associar-se amb valors positius i un estil de vida actiu. Amb seccions de rugby, waterpolo i natació artística, oferim una plataforma diversa per connectar amb una audiència apassionada i variada de totes les edats. Això no només genera activitat econòmica sinó que també captura l’atenció d’un públic ampli, proporcionant una exposició mediàtica significativa.

COM ET BENEFICIA?

Impacte local i social

La teva inversió crea una connexió directa amb la comunitat local, mostrant un compromís autèntic amb el desenvolupament social i esportiu.

Visibilitat ampliada

Connecta amb un públic ampli i divers a nivell català i estatal.

Associació de valors

Liga la imatge de la teva empresa a valors positius com l'esforç, la vida activa i el suport comunitari.

Importants avantatges fiscals

Per als patrocinadors pel fet d’aportar contribucions a la Fundació Poblenou 1924 que gestiona el club.

PERSONALITZA LA TEVA EXPERIÈNCIA DE PATROCINI

Ens comprometem a adaptar el nostre pla de patrocini a les teves necessitats específiques de comunicació i màrqueting, assegurant que la teva col·laboració amb el CN Poble Nou sigui tan enriquidora i efectiva com sigui possible.

 

UNEIX-TE A NOSALTRES!

El patrocini al Club Natació Poble Nou no és només una inversió en un club esportiu; és una inversió en una comunitat que valora profundament la teva participació. Explora les nostres modalitats de patrocini i descobreix com pots formar part del nostre compromís amb l’esport, la salut i el benestar. Per a més detalls sobre com convertir-te en patrocinador i veure el nostre dossier complet de patrocini, contacta amb nosaltres.

Patrocina valors, col·labora amb el CN Poblenou

Vols esponsoritzar l’equip o informar-te?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.