Junta Directiva

JUNTA DIRECTIVA
DEL CN POBLE NOU

President:
Jordi Homs

Vicepresident:
Joan Carles Gallardo

Tresorer:
Carles Cintora

Secretari:
Jordi Garcia

Vocal:
Eva Martínez

Carta al soci

Benvolgudes/ts,

El Club Natació Poble Nou és un dels clubs de natació històrics de la ciutat, fundat l’any 1924. Hem entrat ja, doncs, en el selecte grup dels clubs centenaris de Catalunya.

Actualment, el club ha consolidat el seu vehicle jurídic de gestió, a través de la creació de la Fundació Poblenou 1924, que ha substituït i integrat tota l’experiència de gestió de l’antiga SL GACE que gestionava la concessió del CEM Can Felipa. Ha estat un procés feixuc, inèdit en el panorama de la gestió municipal i tècnicament complex, però em comptat amb el vist-i-plau de l’IBE, amb qui hem treballat colze a colze en tot moment. Donada la naturalesa social, esportiva i sense ànim de lucre tant del club com de la concessió administrativa municipal, la figura jurídica que més s’hi adiu és la de la Fundació, i aquesta ha estat la raó del canvi.

Ara mateix ens trobem en el moment final de la concessió de Can Felipa, que hem gestionat des del seu moment inicial, ara fa ja 34 anys. L’Ajuntament ha pres la decisió, de la qual ens congratulem, de dedicar tot l’edifici a usos esportius i renovar completament el vas de la piscina, transformant-la en una de 33 metres, apte per a la competició d’alt nivell. No cal dir que estem entusiasmats, i que treballarem de valent per tal de seguir gestionant la concessió.

L’equipament del CEM Besòs a Sant Adrià continua en lenta consolidació, després d’haver patit considerablement els efectes del tancament provocat per la pandèmia, i gràcies a la seva làmina d’aigua podem compatibilitzar els entrenaments i la competició de les nostres dues seccions aquàtiques. Aspirem a seguir realitzant la tasca esportiva, social i de formació en aquesta instal·lació, situada en una àrea socioeconòmica molt complexa, i per això mateix molt necessitada de projectes engrescadors que ajudin a cohesionar el territori, tot dotant-lo de valors i identitat, que el club es veu amb capacitat d’aportar.

El nostre objectiu és vincular el territori vers un projecte de referència, de formació i excel·lència esportives. Tenim el ferm compromís de formar esportistes des de les seves escoles de formació, dedicades als més petits, fins la competició d’elit, no només en un projecte d’excel·lència esportiva, sinó també a través de quatre valors fonamentals: compromís, respecte, humilitat i passió.

Jordi Homs
President