Alberto Millán torna al Poble Nou

Alberto (Barcelona, 1994) es va formar a l’escola del Poble Nou, de la mà del seu pare Pedro, exjugador al CN Montjuïc i al RC L’Hospitalet, i formador de categories del club des de fa vint anys. El jove Albert va destacar de ben jove per la seva agilitat, comprensió del joc i presa de decisions, i va arribar ben aviat al primer equip del club.

L’any 2015 va ser fitxat per la UE Santboiana, on ha estat un jugador fonamental durant totes temporades que ha jugat, acumulant més de 150 partits amb el primer equip i assolint la capitania del club. En el seu palmarès figura una Copa del Rey (2017), Campió de la Divisió d’Honor (2021-2022) i la Supercopa d’Espanya (2022-2023). És també jugador habitual de la Selecció Catalana de XV i les Bès7ies.

Durant els darrers anys ha format part de l’acadèmia de la FER, convocat per jugar a la Selecció Espanyola de 7s al HSBC World Rugby Sevens Series 2022, que es va celebrar a Los Angeles.

Amb el seu retorn a casa, el primer equip espera gaudir de la seva experiència i coneixement del joc, i conformar un bloc competitiu. A part de jugar, també desenvoluparà funcions de preparador físic, entrenador d’habilitats del Sènior Femení i Categories. Amb la seva experiència, reforçarà la 3/4 del Sènior Masculí i ajudarà a tecnificar la resta d’equips.

Bentornat Alberto!

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES