Aram Prats, nou coordinador de la secció de rugby

El fins ara entrenador de davanters de l’equip sènior masculí de rugby Aram Prats s’incorpora a l’estructura gerencial del club com a nou coordinador esportiu de la secció de rugby.

La seva tasca serà la d’operar com a mà dreta del mànager del club Àlex Pérez, i s’encarregarà de gestionar la complexitat administrativa i esportiva de la secció de rugby, la més gran en volum de tècnics i jugadors/res del club. El volum de feina i el repte de creixement quantitatiu i qualitatiu que vol encarar la secció en les temporades vinents demanava la incorporació d’un nou perfil en la plantilla de gerència.

Prats, que ja s’ha incorporat al seu nou lloc de treball, destaca pel gran coneixement del club, així com per una gran capacitat de feina i visió estratègica.

Aram Prats (Barcelona, 1983), es va iniciar com a jugador al CN Montjuïc, i ha passat pel FC Barcelona i la UE Santboiana abans d’arribar al CN Poble Nou amb 21 anys, provinent de la UPC. Ha estat entrenador dels equips S14, S18, femení i les darreres tres temporades al masculí. Ha estat al càrrec dels campus de tecnificació i ha estat un suport actiu en les tasques de captació i difusió del rugby al barri. Així mateix, va formar part de l’equip tècnic de la selecció catalana femenina durant el període entrenat per Graham Smith. Està realitzant el curs N1 d’entrenador WR, i professionalment és tècnic superior en imatge i màster en fotoperiodisme i treballa com a coordinador de projectes pedagògics per a l’empresa Cavall de Cartró.

Seguim apostant per perfils de la casa, per crear un club més fort i competitiu. Benvingut Aram!

NOTÍCIES RELACIONADES