Batalla física intensa la que van protagonitzar els nostres S16 aquest dissabte al Baldiri Aleu

UES 17 – 19 CNPN

Batalla física intensa la que van protagonitzar els nostres S16 aquest dissabte al Baldiri Aleu, imposant-se al local per un ajustat 17 – 19 amb suspens fins l’últim segon amb el xut de transformació de l’assaig de la Santboiana que els podria haver donat l’empat tocant el pal i sortint fora. Malgrat aquesta aparent igualtat, victòria merescuda per la versatilitat en el joc i el compromís absolut mostrat pels nostres jugadors/res durant el partit.
El matx va començar elèctric amb una primera i molt matinera marca transformada per nosaltres, seguida d’uns llargs minuts de domini absolut del Poblenou dins el territori santboià, que van constituir una autèntica delícia de rugby, amb possessions ben travades i alternances de joc desplegat i agrupat que portaven de corcoll l’equip local. La Santboiana va tirar d’orgull empatant el partit, contestant nosaltres amb contundència amb dos assaigs seguits. La segona part no va ser tant vistosa, però igualment intensa, amb moments de joc dur i agressiu, on els locals van posar tota la carn a la graella en un partit que esperaven plàcid i que van trobar que se’ls escapava minut a minut. En aquests compassos, de ritme trencat per causa d’algunes lesions que obligaven a aturar el partit, els nostres van mostrar una concentració total i un compromís absolut amb el partit. Els últims minuts van ser agònics, amb una Santboiana llençada a l’atac amb tot l’arsenal, i els nostres defensant fins l’últim alè en la zona de cinc metres d’assaig, amb un jugador menys per causa d’una més que discutible sin bin a Oriol Fariñas. Fruit d’aquesta pressió va arribar finalment l’assaig que posava la mel als llavis de l’equip local, que finalment es va quedar amb simple agror al no poder transformar.
Arbitratge discutible, amb errors per ambdues bandes. Massa permissiu amb els cops de càstig pels placatges alts.
MVP: Oriol Fariñas, va comandar l’equip amb determinació granítica i va liderar la batalla com un autèntic Navy Seal.
A millorar: les fases de conquesta estàtica. Requereixen treball de concentració i precisió.