Cloenda de l’escola de rugby 2020-2021

El dissabte 19 de juny, l’Escola de rugby va celebrar la fi d’una temporada atípica i va agrair el compromís que totes les famílies han demostrat durant l’any. Jugadors/es, mares i pares van compartir un matí de pur joc i partidets de rugby, en els quals es van viure divertits moments entre les famílies.

El moment més emotiu va ser quan es va lliurar a “la Su” una samarreta del club signada per tots els nens/nenes de l’Escola en agraïment a tots els anys d’ajuda incondicional com a delegada. Gràcies per tant, Su! ?

També van aprofitar aquesta trobada de “Cloenda” per ajudar als que més ho necessiten al barri, donant aliments i productes de necessitat a la Xarxa d’aliments de Poblenou. Es va aconseguir l’objectiu d’omplir 2 caixes gràcies a la solidaritat demostrada per les famílies.

I, com no podia ser d’altra manera, vam acabar la celebració amb un tradicional 3r temps al Quintxo, la nostra seu social.

Desitgem que passeu tots i totes unes bones vacances i ens retrobem al setembre!

 

Fotografies de la Jornada: https://bit.ly/3vZolsD

 

Gràcies a tots els pares, mares, delegats, delegades, entrenadors i entrenadores que durant tot l’any han col·laborat i ho han fet possible. ??

 

NOTÍCIES RELACIONADES