Comença la competició regular!! Cròniques Waterpolo CN Poblenou cap de setmana 11/10/2020

Comença la competició regular!!

Els equips de la secció de waterpolo del Club han disputat aquest cap de setmana els primers partits de la Lliga Catalana.

L’Absolut C, que ha jugat el seu primer partit a la 3ª Divisió de la Lliga Catalana, s’ha estrenat a St. Pere de Ribes davant el CW Garraf amb una victòria contundent (4-16). Els nois de Sergio Mollà, que també dirigia el seu primer partit en categoria absoluta, van jugar molt seriosos en defensa i van mostrar molta eficàcia davant la porteria garrafenca. Parcials: 0-6, 3-4, 0-1, 1-5.

L’Absolut B, que també estrenava categoria -1ª Divisió Lliga Catalana, ha començat la temporada oficial amb derrota (8-11) davant un ordenat CN Sant Feliu B. Els de Gilberto Cáceres han fet un bon partit, però l’ofici dels santfeliuencs ha estat determinant a l’hora de decidir el partit.

L’Absolut A ha jugat el partit d’anada dels Quarts de Final de la Copa Catalunya de Waterpolo contra el CN Sant Feliu; tot i la derrota (7-10), l’equip d’en Yuri Colet millora partit a partit i segueix creixent de cara a l’imminent inici de la Lliga de 1ª Nacional.  Parcials: 2-2, 1-3, 1-2, 3-3.

NOTÍCIES RELACIONADES