Comunicat Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i CN Poble Nou COVID-19

Sobre la situació que viu el país en relació al Covid-19, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física ha enviat un comunicat a tot e sector esportiu català que diu així:

En primer lloc, recomanem:

  • Ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius al territori català a partir de dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.
  • Ajornar o suspendre les gales, celebracions i festes de l’esport, ja siguin organitzades per entitats públiques o privades durant el mateix període de temps.

 

En segon lloc, per a aquelles activitats que no es puguin ajornar, les instruccions a seguir, a partir de dijous 12 de març i durant un mínim de 15 dies, són les següents:

 

  • Els esdeveniments esportius professionals i no professionals es faran a porta tancada, sense públic. Se n’exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar acompanyats.
  • Se suspendran les activitats col·lectives –tipus gales, celebracions i festes de l’esport- superiors a 1.000 persones en espais oberts o tancats. Tot i això, en les activitats de menys de 1.000 persones, en espais oberts o tancats, només es podrà ocupar com a màxim una tercera part de l’aforament.
  • Pel que fa a les activitats esportives organitzades pels centres escolars, s’adoptaran les mesures anunciades pel Departament d’Educació, les quals insten a la suspensió d’aquestes activitats si impliquen la participació de més d’un centre.
  • Pel que fa als Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzats pels Consells Esportius, i als programes Esport Blanc Escolar i FITJOVE, s’hauran d’ajornar o suspendre en el mateix període d’afectació.

 

En relació als grans esdeveniments esportius previstos a Catalunya en aquest període, hauran de complir aquestes instruccions. No obstant això, des de la SGEAF ens posarem en contacte amb els seus organitzadors per analitzar cas a cas les decisions a adoptar.

Per totes aquelles consultes que puguin sorgir a nivell territorial, posem a disposició les diferents Representacions Territorials de l’Esport.

Demanem que les instal·lacions i equipaments esportius informin als usuaris de les recomanacions d’higiene que les autoritats estan difonent per tal d’evitar els contagis.

A tot això, demanem a la ciutadania comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures.

Sens perjudici de les consideracions anteriors, l’evolució de la situació i de les noves mesures que puguin ser arbitrades per les autoritats sanitàries, determinaran l’adopció de recomanacions addicionals en l’àmbit esportiu.

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física: http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/nota-coronavirus

 

Per tant, seguint les recomenacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física les federacions han comunicat que tota l’activitat esportiva queda aturada en els propers 15 dies, entre demà dia 12 de març i el proper dia 27 de març, inclosos. 

Des del CN Poble Nou SE SUSPENEN TOTS ELS ENTRENAMENTS a l’espera de l’evolució dels aconteixements.

NO GIRAREM CAP REBUT fins que l’activitat no es reactivi. En els pròxims dies us informarem de les MESURES DE COMPENSACIÓ d’aquests 15 dies sense activitat.

 

Aquí podeu consultar els comunicats oficials de les federacions:

Comunicat Federació Catalana de Rugby

Comunicat Federació Catalana de Natació

 

Advertim que les decisions que avui us comuniquem tenen un caràcter eminentment temporal i és probable que en els propers dies o fins i tot hores es produeixin canvis. En aquest cas el CN Poble Nou ho comunicarà en la màxima brevetat i rigorositat possibles.

NOTÍCIES RELACIONADES