Crònica de l’últim partit de preparació de la temporada del CN Poblenou amb el CR Sant Cugat

Immers a la recta final de la pretemporada, el primer equip del Sènior Masculí del C.N. Poblenou es va desplaçar a Sant Cugat aquest passat dissabte dia 7 de setembre per jugar el segon i últim partit de preparació abans del començament de la Divisió d’Honor B.

Després de les bones sensacions del triangular de la setmana passada, l’equip buscava seguir aquest camí i implementar el sistema de joc en un equip ple de cares noves. El partit no va començar de manera positiva, amb un Sant Cugat que al minut 20 ja anava 12-0 al marcador, i que no deixava al Poblenou trobar el joc que l’ha caracteritzat les últimes temporades.

L’equip visitant va anar de menys a més, tot i que en cap moment van aconseguir fer seu el control del partit. El resultat final, de 36-19, no era possiblement important un dia com ahir, i les sensacions dels jugadors donen una lectura de llums i ombres.

Tot i que el joc col·lectiu no va ser del tot bo, tant el bon joc durant moments puntuals com el potencial de diversos jugadors donen la possibilitat d’il·lusionar-se amb la temporada que està per començar.

La primera oportunitat per plasmar al camp el potencial que té l’equip, el dissabte que ve dia 14 de setembre a València, contra el Tatami.

NOTÍCIES RELACIONADES