Crònica Rugby CN Poblenou cap de setmana 16/11/2019

Sènior B – CN Poblenou 22 – RC Sitges 12

Després de dues victòries consecutives, juguem a casa contra un dels favorits i any rere any candidats a playoffs de la Divisó d’Honor Catalana, el mateix Sitges que fa poques temporades ens deixava amb resultats de més de 90 punts de diferència.

Portem setmanes treballant la defensa, l’Aram sap de sobres que si bé no som els màxims anotadors de la Lliga, marques a favor sempre cauen, i això ens ha portat les dues darreres setmanes a ser sparring tant del primer com del tercer equip. Tot això pren forma al camp: al minut 18 fem la primera marca i el marcador del Sitges segueix amb un angoixant 0.

La premisa bàsica del partit era clara, no volem jugar al nostre camp, que pateixin a la seva 40 i perdran boles. El xut del nostre obertura era precís i encertat, i les dues úniques ocasions en que no vam seguir correctament el pla de joc es va traduir en dues marques en contra, tot i que mai quedant per sota el marcador.

Després d’un que altre assaig més, i un impressionant treball defensiu per part del segon equip poblenoví, l’equip visitant va patir dues baixes importants (als quals desitgem una prompta recuperació) que, junt amb un xut a pals de cop de càstig del nostre centre menut, el partit queda sentenciat amb un resultat de 22-12.

Amb aquest resultat CNPN B acumula tres victòries i està en disposició de disputar l’entrada a DHC el pròxim cap de setmana al camp del líder, el CEU. Us esperem veure a tots omplint el Sitari!!

Crònica de Ponç Parramon

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES