Crònica Rugby CN Poblenou cap de setmana 19/10/2019

Sènior A – CN Poblenou 67 – XV Rugby Murcia

Excel·lent i àmplia victòria del primer equip davant del recent ascendit XV Rugby Murcia. Malgrat ser la seva primera temporada a divisió d’Honor B, els murcians van donar problemes als poblenovins durant uns primers 20 minuts d’un rugby molt intens i vistós i en el que semblava que qualsevol equip es podria endur la victòria.

Malgrat tot, el conjunt local va tirar del poder i l’habilitat d’una davantera que va liderar el partit per trencar la voluntat del rival i, després dels problemes inicials, el CNPN va ser capaç de marcar una àmplia distància contra un rival que malgrat no anotar cap punt, no va deixar de donar guerra i de posar les coses difícils al nostres nois.

Aquesta victòria és molt important pels de Graham Smith, que comencen a consolidar un sistema i una dinàmica que els ha de permetre plantar cara al durs rivals de les següents jornades, els valencians del Cau y de la Vila.

Sub14 – Gòtics Rugby Club 112 – CN Poblenou 0

Tercer i darrer partit de classificació per la Lliga, amb victòria molt merescuda per part dels Gòtics, que ens van oferir la possibilitat de veure un equip amb experiència i amb molt bon joc. El nostre nou equip de sub14 va lluitar i va demostrar que tenen moltes ganes de millorar i que no baixen els braços.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES