Crònica sub16 CN Poblenou 22 – 15 Químic 12/01/2019

Partit de ritme i alternança el què va jugar el S16 a La Mar Bella dissabte 12 de gener vs Químic ER. Els de la Teixonera sempre s’han caracteritzat per una aposta de rugby complet, formatiu, hàbil i de portar el joc a les puntes, i no van defraudar.

Amb una davantera prou sòlida – tenen un segona línia que fa la talla d’un sènior crescut -, que competia tots els rucks i habilitava amb facilitat bones pilotes per a la seva línia, i una  Bruna Elias en un magnífic moment de joc com a obertura, liderant amb fermesa una línia de tres quarts ràpida i incisiva, els nostres jugadors/res van haver d’esmerçar-se de valent per aturar les escomeses dels visitants. Particularment, les internades al galop d’Andrés Burgos-Bosch van amargar la vida als nostres alers, que se les veien i desitjaven per aturar-lo. Amb tot, l’equip va tirar d’individualitats i de la reserva de talent del seu bloc essencial, i va demostrar que podia guanyar fins i tot no tenint un dia massa inspirat. La segona part, amb la lesió de l’obertura visitant, Químics va baixar el seu nivell i la seva eficiència en atac, i l’adequada gestió dels canvis per part nostra, i la sang freda en moments claus per retenir la possessió van acabar decantant la victòria pel CN Poble Nou per 7 punts.
MVP: Alejandro, en un magnífic estat de forma, va aconseguir guanyar l’avantatge, crear perill i incertesa pel contrari en cada entrada.
Menció especial a l’assaig de Joan Die en la base del pal. Jugada llesta, pròpia de la vivor que hom suposa en un taloner. Bé, Joanet!
A millorar: fases estàtiques de conquesta, i placatge.

NOTÍCIES RELACIONADES