Cròniques i fotografies de Waterpolo – 16/10/2021

Bon balanç de la secció de waterpolo, amb 5 victòries i 1 derrota, en un cap de setmana en el que ja s’han incorporat a la competició els equips juvenil, infantil, aleví A i aleví B.

L’Absolut A va jugar a Can Felipa contra el CN Premià; tot i ser un partit lluitat i complicat, la bona defensa i l’encert en atac dels de’n Yuri Colet van ser determinants per aconseguir la primera victòria (11_7) de la Lliga de Primera División. Tot i només portar dues jornades, ens situem a la part mitja de la taula.

 

L’Absolut C va desplaçar-se fins Olot per jugar, contra l’equip B,  la 2a jornada de la Lliga Catalana de 3a Divisió Absoluta. La major experiència dels locals, juntament amb el nostre escàs encert davant de la porteria garrotxina, ens van abocar a la primera derrota del curs (13_8). Malgrat el resultat, l’equip segueix donant bones sensacions i millorant setmana rera setmana.

 

El Juvenil va estrenar-se a la Lliga a la piscina del CN Premià. Tot i que jugàvem amb un equip sense cap jugador de segon any (i amb 4 jugadors cadets i infantils), els de Gilberto Cáceres van fer un partit molt seriós i ordenat, amb una gran defensa, amb molta efectivitat en atac i amb un porter que va baixar la persiana de la nostra porteria. Primera victòria (3_13) en un molt bon partit d’un equip que segueix en un bon estat de forma com ja vam veure al Torneig WP Kids de Lloret de fa 3 setmanes.

 

 

L’Infantil de Sergio Molla va començar la temporada amb una victòria contundent davant el CN Molins (19_6); bona estrena de l’equip en un bon partit que va fer disfrutar a tot el públic que va assistir diumenge a la tarda a Can Felipa.

 

L’Aleví A també va tenir un gran inici de Lliga amb una victoria incontestable davant tot un CN Mataró (15_0); els de Joan Colomer, que ja van mostrar al Torneig Marea Verde que enguany són un equip a tenir en compte, van tenir una gran efectivitat en atac com demostra el fet que es tanqués el marcador al 5è període.

 

L’Aleví B, per no ser menys, també va aconseguir un grandíssim resultat (15_1) davant el CN Rubí B, en un altre gran partit dels nostres.

NOTÍCIES RELACIONADES