Cròniques i fotografies de Waterpolo – 10/04/2021

6 victòries i 3 derrotes

Tanquem un cap de setmana en el que els nostres equips han jugat un total de 9 partits, que ha suposat que la tornada a la competició de tots els equips formatius, amb l’inici de la lliga benjamina. El balanç ha estat de 6 victòries i 3 derrotes.

L’Absolut B segueix el seu procés de consolidació com a equip a la Primera Divisió Catalana, i ho fa aconseguint resultats que han de garantir la seva permanència en aquest nivell. Dissabte van jugar contra el CN Banyoles en un partit sense gaire història; el resultat, 21-3, ho diu tot. En aquests moments ocupem la 3a posició de la classificació (tot i que no tots els equips han disputat el mateix nombre de partits).

L’Absolut C va desplaçar-se fins a Tarragona, per disputar un partit contra el CN Tarraco; l’equip, en aquesta ocasió entrenat per en Yuri Colet, va guanyar per un clar 3-8, jugant un joc seriós i cada cop més ordenat, tant en atac com en defensa. L’equip també ocupa la 3a posició de la Tercera Divisió.

El Juvenil, que començava el seu camí en la 2a fase de la Lliga, en la lluita per les posicions 9 a 16, va jugar a Can Felipa contra el CN Martorell. El partit, que va ser ben controlat pels nois de Gilberto Cáceres tot i que amb algun moment de tensió pels embats en atac dels de Martorell, va acabar amb un resultat de 15-9.

El Cadet, també començava la 2a fase de la Lliga, va jugar un partit molt lluitat contra el CN Granollers. Els 3 primers períodes van ser molt igualats, amb contínues alternances en el marcador. Malauradament, un darrer període horrible, amb errades no habituals en aquesta categoria,  en el que vam encaixar un parcial de 0-4, va acabar donant el marcador final de 6-10.

L’Infantil va jugar els dos partits de la 1a fase, que havien estat ajornats per raó de la COVID-19. Dissabte van enfrontar-se al CN Sant Andreu, en un partit igualat, però que va acabar decantant-se pels andreuencs en el darrer període (10-13). Diumenge, jugaven contra el CN Igualada, en un partit, en que els nostres van sortir molt endollats i van tancar el partit en els 2 primers períodes, va tancar-se amb un resultat de 3-14. Amb aquests resultats, els infantils quedaran en el grup per la disputa de les posicions 17 a 26.

L’Aleví A jugava contra el CN Barcelona a Can Felipa. Tot i el treball dels nois de Joan Colomer, l’equip es va veure totalment superat per l’equip de la Barceloneta, amb un marcador final de 2-17.

Els benjamins, també entrenats per en Joan Colomer, van començar la competició amb un doble enfrontament contra UE Horta i CN Catalunya. En aquesta categoria els resultats no es compten per gols sinó per períodes guanyats. Essent així, els nostres van guanyar ambdós partits per idèntic marcador (2-4), que els classifica com a primers de grup per la fase següent. Per alguns dels jugadors, va ser el seu primer partit de waterpolo. Segur que van gaudir l’experiència d’allò més (i les mares i pares també). A seguir!!!

 

NOTÍCIES RELACIONADES