Cròniques i fotografies de Waterpolo – 16/12/2021

La secció de Waterpolo acaba l’any amb una jornada especial pel fet que tots els 10 equips de la secció han tingut partit.

 

L’Absolut A va perdre per la mínima contra un rival directe, el CN Premià, (14_13). En aquest moment ocupem la darrera posició del grup B de Primera División. Esperem que el nou any ens porti tota la sort i encert que ens està mancant en aquesta primera part de la temporada.

 

L’Absolut B va jugar un intens partit a Can Felipa contra el CN Olot, també rival directe dels d’en Gilberto Cáceres. El partit va acabar amb un empat a 11, aconseguint nosaltres el darrer gol en els últims segons del partit. Sembla que el segon equip comença a redreçar-se i s’afiança en la part alta de la classificació.

 

L’Absolut C va guanyar al CN Igualdada per un clar 10_6, en un partit intens i molt treballat, però que vam dominar en tot moment. Els de Sergio Mollà es consoliden com a tercers de la categoria.

 

El Juvenil va perdre davant un potent i dur CN Catalunya (5_14); els de Gràcia, amb un equip més madur i físic que el nostre, van dominar el partit des del primer període. Bona feina dels nois de Gilberto Cáceres que segueixen, tot i la derrota, millorant partit a partit.

 

Contudent derrota de l’infantil davant el CN Terrassa (15_0); el resultat explica perfectament com va anar el partit.

 

L’Aleví A va guanyar dissabte contra el CN Caldes (0_15).

 

L’Aleví B va guanyar clarament al CE Mediterrani B (5_12) en un gran partit del nois de Joan Colomer. Bravo nois!!

 

El Benjamí A va jugar dos partits contra CN Granollers i CN Molins. En el primer partit, ambdós equips no teníem el mínim de jugadors necessari, per tant el partit es va jugar amb normalitat, amb victòria nostre per 6_1 (la Federació decidirà els resultat final del mateix). En el segon partit, tot i guanyar per 1_6, constem com a derrota per la no alineació del número mínim de jugadors.

 

El Benjamí B va aconseguir la seva primera victòria davant el CE Mediterrani (3_4). Moltes felicitats nois!! En el segon partit va perdre contra el CN Montjuic (5_1); això sí, l’alegria no ens la treu ningú!

 

I acabem amb la victòria dels màsters davant el CN L’Hospitalet (11_9); enhorabona equip!!

 

Bon Nadal a tothom!

NOTÍCIES RELACIONADES