Cròniques i fotografies de Waterpolo – 20/03/2021

Ensopegada greu de l’Absolut A a Castelló

 

L’Absolut A va jugar el darrer cap de setmana un partit decisiu per a la classificació final del Grup B de la Primera División contra el CW Castelló; el que havia de ser el partit per assegurar la permanència de l’equip a la Primera División, ens ha deixat en una situació tremendament complicada, amb l’afegit que en aquests moments no depenem només del nostre resultat en la darrera jornada.

El partit va ser molt igualat amb molta alternança al marcador, i va arribar amb un 8-9 al final del 3r període. Un darrer temps molt desencertat i molt tens (2 targetes vermelles i 1 groga), va acabar amb un parcial de 4-1, donant un resultat de final de partit de 12-10.

En aquest moment, i a falta de la darrera jornada, l’equip és penúltim de la classificació, 1 punt per sota del CW Castelló, i 1 punt per sobre del CDW Málaga (amb 2 partits pendents).

Caldrà guanyar al C.Askartza el proper cap de setmana a Can Felipa, i creuar els dits esperant que Castelló i Málaga no puntuïn.

 

L’Absolut B va jugar un apassionant partit contra el CN Sabadell B, amb molta intensitat en el joc i molta lluita en defensa. El resultat final (7-9) ens deixa 6ns a la classificació; malgrat això, l’equip se segueix cohesionant partit rere partit i la millora del joc és ostensible. Hem de destacar que aquest va ser el primer partit de la temporada amb públic a Can Felipa. El Club ha aplicat un protocol que permet a 22 persones poder seure a la graderia per veure el partit. Una gran notícia!!

 

L’Absolut C s’estrenava a la Lliga amb un desplaçament per jugar contra el CW Anglès. Els de Sergio Mollá van ser molt intensos i amb molta efectivitat en atac i una sòlida defensa; el resultat final (4-16) va reflectir el bon partit dels nostres.

 

El Juvenil va jugar un triangular contra CN Barcelona i CN Minorisa a la piscina de la Nova Escullera. El partit contra el CN Barcelona (25-0) va ser un recital dels locals que van ser clarament superiors. El partit contra el CN Minorisa va ser molt més lluitat, i tot el bon inici dels nostres, vam acabar patint fins a poder assegurar la victòria a manca d’1 minut del final.

Quedem ara 2ns de grup i classificats per la lluita de la 9a a 16a posició.

NOTÍCIES RELACIONADES