Cròniques i fotografies de Waterpolo – 20/11/2021

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

 

 

L’Absolut B va desplaçar-se a Sant Feliu per jugar contra el CN Sant Feliu B. Els de Gilberto Cáceres no van fer el seu millor partit, ni tan sols el partit regular; els hi va sortir el partit dolent de la temporada. Derrota clara (19_5), que ens deixa en la part mig-baixa de la classificació. Vinga nois! A seguir!

 

L’Absolut C jugava, també a Sant Feliu, contra el Barcelona BIWPA, aconseguint també una derrota clara (14_10). Els de Sergio Mollá van esforçar-se però no van aconseguir trobar la fòrmula per aconseguir aturar als locals.

 

L’Aleví A va aconseguir una nova victòria contra el GEIEG (15_1); l’equip està aconseguint uns grans resultats gràcies al seu esforç i constància entrenament rere entrenament. Bravo!

 

El Benjamí A va perdre ambdós partits que jugava contra CN Terrassa i CN Molins per 5_0, ja que no vam poder alinear els 11 jugadors reglamentaris. Una llàstima!

 

El Benjamí B va perdre contra CN Montjuic B (2_4) i contra CE Mediterrani  (2_5). Tot i el resultat, els més petits s’ho van passar superbé, que és el que ara compta.

 

Finalment, els Màsters van aconseguir una clara victòria contra el CN Sabadell (5_14).

 

NOTÍCIES RELACIONADES