Cròniques i fotografies de Waterpolo – 22/05/2021

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits de waterpolo d’aquest cap de setmana. Ànim equips! 3×3!!

L’Absolut B va aconseguir l’únic resultat meritori de tota la secció en el darrer cap de setmana, aconseguint un empat (9_9) a la piscina sempre complicada del CN Mataró B. Els locals jugaven amb nombrosos jugadors del primer equip, fet que dóna mèrit al treball fet pels de’n Gilberto Cáceres, que es mantenen a la 6a posició del grup.

El Juvenil va rebre un sever correctiu a mans d’un intractable CN Catalunya (20_2); el resultat va ser un fidel reflex del que va ser un partit per oblidar. Nul·la efectivitat davant la porteria dels graciencs i una defensa que, malgrat tractar-se de waterpolo, feia aigües. L’equip segueix a la 6a posició del grup.

L’Infantil jugava el partit més complicat d’aquesta fase contra el combinat GEIEG/Banyoles a Can Felipa. Tampoc va ser el millor dia pels de’n Sergio Mollà, i van deixar anar la victòria per un ajustat (8_10).

L’Aleví A de’n Joan Colomer va endur-se una derrota clara davant el potent CN Montjuïc (4_16); res a fer, ni en atac ni en defensa, davant el potencial dels visitants.

L’Aleví B també va endur-se una derrota contundent a la piscina de Sant Sebastià contra el CN Barcelona B (15_3); tot i l’esforç fet pels nois, no van poder aturar la força ofensiva dels locals.

Finalment, l’equip Màster va començar a competir el passat dijous davant el CE Mediterrani a la mítica piscina del Carrer Regente Mendieta. Els nostres van endur-se una clara derrota (10_3) davant el potent equip del barri de Sants.

NOTÍCIES RELACIONADES