Cròniques i fotografies de Waterpolo – 27/03/2021

L’Absolut A guanya i evita el descens directe!!

L’Absolut A va jugar el passat dissabte contra el C. Askartza a Can Felipa, en un partit en què nosaltres ens ho jugàvem tot i els bilbaïns venien amb la permanència assegurada. Com ja ens passa habitualment vam tenir un bon inici de partit (4-1); com també ens passa habitualment, el nostre joc va empitjorar en el 2n i 3r període, fins a arribar a un 8-7 que ens feia presagiar tragèdia. Per sort, els d’en Yuri Colet van tornar-se a endollar, fins a arribar al 14-9 definitiu.

La combinació de resultats d’aquest cap de setmana, amb una victòria del CW Castelló a Molins el dissabte, i amb una derrota del CW Màlaga també contra el Molins el diumenge, ens permeten assegurar el 7è lloc de la classificació del grup que ens permet lluitar encara per la permanència en el play-off d’ascens/promoció entre Primera i Segunda División Nacional.

L’Absolut B va guanyar un treballadíssim partit contra el CN Montjuic B a domicili (7-9); els de Gilberto Cáceres van fer un gran partit, amb molt esforç i concentració, que ens va permetre assegurar la segona victòria, i assentar-nos a la part mitja de la classificació (6è lloc).

L’Absolut C va enfrontar-se al poderós CE Mediterrani B. El resultat 9-19 és un bon reflex sobre com va anar el partit: els de Sants van ser molt superiors i no van tenir cap problema per aconseguir la victòria.

S’estrenava aquest cap de setmana en la competició l’Aleví A, que tenia un complicat desplaçament a la piscina del CE Mediterrani. Els nois d’en Joan Colomer no van poder aturar l’allau de joc dels locals, rebent una contundent derrota (17-2). La millor notícia, però, va ser el fet de tornar a jugar un partit oficial 1 any i 2 setmanes després del darrer. A seguir treballant nois!!!

NOTÍCIES RELACIONADES