Cròniques i fotografies de Waterpolo – 27/11/2021

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

L’Absolut A va perdre a Can Felipa davant el CN Caballa de Ceuta (10_13). Els visitants van començar amb un contundent 0_4 en el primer període, i no vam poder remuntar en cap moment del partit. La resta de períodes van ser molt igualats (2_1, 4_4, 4_4), però la diferència de gols no va baixar mai dels 3 gols. Seguim en penúltima posició del grup, empatats amb el cuer. Encara hi ha temps per arreglar-ho! Vinga nois!

 

L’Absolut B també va perdre a Can Felipa davant el CN Montjuic B (6_9), en un partit disputat que va escapar-se en el darrer període. Els de Gilberto Cáceres també ocupen la penúltima posició de la Lliga (empatats a 3 punts amb l’avantpenúltim).

 

L’Absolut C de Sergio Mollá va guanyar davant el CW Anglés (10_3) en un partit treballat però en el que vam ser superiors en tot moment. Els nois van fer una gran defensa que fer que els gironins no tinguessin opció de victòria en cap moment.

 

 

Abans de l’inici del partit de l’Absolut C, Pol Romeu Miralles,  jugador de la categoria màster, va fer la lectura del manifest del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones, manifest al qual el club s’ha sumat un any més.

 

 

L’Infantil va perdre a Can Felipa davant el CN Montjuic (8_15). Partit regular dels de Sergio Molla que no van trobar el seu joc d’altres ocasions. Llàstima!

 

L’Aleví B va guanyar (8_11) a domicili al CN Sant Andreu B. Bon treball dels nois d’en Joan Colomer que segueixen millorant partit a partit, i jugant cada cop més ordenats.

 

El Màster va perdre (7_8) davant els nostres veïns del CN Athletic Barceloneta.

NOTÍCIES RELACIONADES