Cròniques i fotografies de Waterpolo – 28/10/2021

El cap de setmana de la Castanyada ha repartit castanyes, moniatos i panellets pels equips de la nostra secció.

Panellet de pinyons: L’Absolut B va guanyar amb solvència al CN Sallent (17_5), en la primera victòria de la temporada regular per l’equip d’en Gilberto Cáceres. Partit seriós i ordenat del nostres, amb un bon contraatac que va ser determinant en la victòria final.

 

 

 

Panellet d’ametlles: Desplaçament i victòria de l’Absolut C a la piscina del CN Tàrraco (8_12), en un partit dur davant un equip molt més experimentat que el nostre. Tot i això, vam ser molt ordenats en defensa i vam tenir l’encert davant la porteria contrària que ens ha mancat en altres ocasions. Segona victòria de la temporada per l’equip d’en Sergio Mollá.

 

Castanyes: Molt bon partit de l’infantil davant el CN Sant Feliu, que tot i la derrota (9_13) va deixar molt bones sensacions gràcies a la bona actitud i entrega de tot l’equip. Felicitats per la feina feta, nois!

 

Moniato: Partit dolentíssim i derrota clara del Juvenil davant un potentíssim CN Sant Feliu (13_3). Res a fer davant un gran equip amb molta més determinació i contundència que no pas el nostre. No vam tenir el nostre dia. Res més a dir.

 

Panellet de coco: Mal partit del nostre Màster davant el CN Montjuic (14_4) que ens dona la primera derrota de la temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES