Cròniques i fotografies de Waterpolo – 5/02/2022

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

L’Absolut A

Derrota de l’absolut A per 13-12, partit de lluita i entrega del nostre equip on ven començar una mica erràtics en algunes fases del 1r i el 2n quart, on arribem amb un marcador de 8-5 a l’equador. A partir del 3r quart l’equip va ajustar la defensa i millorar en atac i es va aconseguir empatar el partit a 12 quan faltaven 20 segons, però vam encaixar el 13-12 final ja sense opcions per l’Igualada.

L’Absolut B

S’han emportat els 2 punts cap casa, després de tenir importants baixes i només poder convocar 10 jugadors. Bona actitud des de l’inici en una piscina estreta com la de Sallent, que t’obligava estar concentrats defensivament.

L’Absolut C

L’Absolut C va assolir la victòria davant del Tàrraco gràcies a un gran darrer parcial per 7-2 a favor nostre. Els jugadors van fer un bon partit i es va respirar un gran ambient a les graderies de Can Felipa, que sens dubte va servir per donar aquest suport moral i trencar l’empat marcant 7 gols en 8 minuts.

Juvenil

La categoria juvenil va patir una derrota davant el C.N. Sant Feliu per 10-16. Els nostres jugadors van fer un bon partir, però no van poder aconseguir la victòria. Destaquem una bona actuació del nostre porter i el gol a 2 segons del final d’un dels 3 jugadors infantils convocats.

Aleví B

Bon partit dels nostres alevins B. Molt seriosos defensivament no donant gaires opcions ofensives al Rubí, i aprofitant molt bé les nostres situacions en atac.