Cròniques i fotografies de Waterpolo – 5/06/2021

L’arribada del mes de juny fa que la temporada comenci arribar al seu final. Els equips de la secció ja juguen els darrers partits i les classificacions comencen a definir-se d’acord als resultats de tot l’any.

L’Absolut B va jugar dissabte un trepidant partit contra el CN Rubí B; després d’igual un desavantatge de 5 gols, els de Gilberto Cáceres no van saber mantenir la calma i la confiança en el darrer període i van acabar encaixant una clara derrota (10-15). L’equip segueix a la 7a posició de la classificació, 4 punts per davant del 8è (CN Minorisa).

L’Absolut C de Sergio Mollá va jugar dissabte un vistós partit contra el CW Garraf que va acabar guanyant amb solvència (16-4) gràcies a la bona defensa i a l’efectivitat en atac. Aquest va ser el darrer partit d’en Guillem Mata, que ha jugat al club des de la categoria benjamí fins a la seva retirada. El públic de Can Felipa i tots els jugadors van acomiadar-lo amb un llarg i sentit aplaudiment, i és que jugadors com ell són els que han fet gran el nostre club. Moltes gràcies Mata per tant i tant!

 

El Cadet va perdre clarament contra el CN Catalunya (12-5) en un partit per oblidar en el que no va sortir res en atac. Una llàstima perquè la victòria en aquest partit hagués suposat acabar la temporada com a 5è de grup; ens haurem de conformar amb la 6è lloc (14è de Catalunya).

Els benjamins d’en Joan Colomer ens han donat la bona notícia del diumenge aconseguint un treballat empat (3-3) davant el CN Catalunya, i una gran victòria davant el CN Sant Andreu (5-2). Bona feina nois!!

NOTÍCIES RELACIONADES