Cròniques i fotografies waterpolo 07/03/2022

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

Absolut A

Partit dur i complicat per a l’Absolut A, on va començar erràtic amb atac i amb poca concentració defensiva, va haver moments per decantar el partit a favor en la 3a part, però una vegada més el poc encert amb atac i la poca agressivitat i actitud defensiva ens condemnà a anar a remolc en els minuts finals on l’equip no va ser capaç de capgirar el marcador, que va acabar amb un 12 a 16.

Juvenil

Partit molt treballat de l’equip juvenil davant un sempre lluitador CN Manresa, que no s’ha decidit fins al darrer període. Primera victòria de la segona fase (després de 3 empats) que ens situa a la part mitjana de la classificació.

Infantil

Gran partit dels nostres infantils contra el CN Sant Andreu aquest diumenge passat. Després d’un partit molt igualat, en què anàvem empatats a 8 mancant 5 minuts per al final, els jugadors van lluitar per la victòria i van realitzar un parcial de 3-0, aconseguint el resultat final d’11-8. Continuem fent feina i millorant en equip amb una molt bona actitud i compromís per part de tots els jugadors i les seves famílies. Destacar una jornada més el magnífic suport de les graderies, que no van parar d’animar ni un minut. Seguim!

Alevi A

Tot i la derrota davant el Terrassa 6-12 el resultat no reflexa la igualtat i el bon treball que van fer els alevins durant tot el partit.

Màster

En la categoria Màster, els del Poblenou van perdre davant del CN Catalunya, amb un marcador de 12-6.