Cròniques i fotografies waterpolo 14/03/2022

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

 

Absolut A

L’equip va sortir molt concentrat i ajustant la defensa, atacant ordenats i no concedint al rival, arribem amb un resultat de 4-4 a l’equador. A la represa vam perdre una mica d’ordre en l’atac i eficàcia, i això ens passa factura en defensa on acabem encaixant més gols i ja ens distanciem de 4 gols en finalitzar el 3r període. Al quart període, mentalment l’equip, ja no té les mateixes ganes i intensitat i tornem a encaixar molts gols. Finalment, perdem amb un resultat molt desigual que realment no demostra la igualtat entre ambdós equips. 

 

 

Absolut B

Bon partit de l’absolut B. Amb baixes importants i remuntant un 5-0 en una piscina sempre difícil. Finalment no vam poder rematar en els moments decisius. Seguim així nois!

 

Absolut C 
 
Els nostres jugadors van desplaçar-se fins a Anglès per a disputar un nou partit de lliga. El nostre equip, amb moltes baixes, es va trobar un partit molt dur que va començar 4-0 per als locals. Durant tot el partit el nostre equip no va poder ficar-se per davant. Al final, gràcies a una bona última part (1-4) el nostre equip va remuntar l’encontre i va poder empatar a 11 el partit a falta de 10 segons pel final. Destacar el gran percentatge en jugades de superioritat (75% de les jugades van acabar en gol).

 

 

Juvenil

Derrota dels Juvenils contra el CN Catalunya (13-7). Tot i el resultat, bon partit dels nois de Gilberto Cáceres amb una defensa ordenada i efectiva.

Infantil

Els nostres jugadors es varen desplaçar a Manresa aquest diumenge i van guanyar per 0-5, ja que el Manresa va presentar una alineació incorrecta. 

Aleví B

Derrota dels alevins després d’un mal començament i un bon final. Seguim treballant.

Benjamí A

CN Sant Feliu 0-6 CN Poblenou 

CW Sant Adrià 1-6 CN Poblenou 

Dos bons partits dels benjamins amb una molt bona defensa. 3×3 

 

Benjamí B

Es comença a veure la feina dels més petits, el seu progrés és notable i ascendent. Continuem aprenent i els resultats començaran a arribar.

NOTÍCIES RELACIONADES