Cròniques i fotografies waterpolo 28/02/2022

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

 

 

Absolut A

L’equip del Poblenou va empatar a 12 punts contra el CN Helios.

 

Absolut B

L’absolut B va perdre contra el Sant Feliu B, acabant amb un marcador de 7-9.

 

Absolut C

Els nostres absoluts van perdre per 8-10 contra el BIWPA Barcelona Club aquest dissabte. Els jugadors van fer un bon partit però la diferencia del primer parcial, per 3-5, no vam poder solventar-la. Agraïr al públic el gran suport moral per al equip i a seguir traballant!

 

 

Juvenil

El nostre equip juvenil va quedar 8-12 perdent contra el CN Molins de Rei.

 

 

Infantil

El diumenge els nostres jugadors van rebre al Montjuïc a Can Felipa. El partit va estar molt disputat i tots vam gaudir d’un bon enfrentament. Els nostres infantils van mostrar-se forts en tot moment i van competir a un molt bon nivell. Finalment, la victòria va caure del costat dels jugadors de Montjuïc pero 11-12. Seguim treballant i millorant!!

 

 

Benjamí A

Després de moltes setmanes sense jugar, el benjamí A, va tornar a la competició amb 2 victòries per 6-0 davant AESE i CN Sant Feliu.

 

 

Benjamí B

Els més petits tornen a jugar un partit després de molt de temps d’espera. Dos partits on van gaudir molt, es van divertir i el més important aprendre. Indiferentment del resultat tenim ganes de seguir treballant, aprenent i passar-nos’ho bé i gaudir del waterpolo.

 

Màster

En la categoria Màster, els jugadors del Poblenou van acabar amb el marcador favorable contra el CN Badia.

NOTÍCIES RELACIONADES