Cròniques i fotografies waterpolo 28/03/2022

Us deixem les cròniques i algunes imatges dels partits jugats aquest cap de setmana de la secció de Waterpolo del CN Poble Nou.

Infantil

El diumenge passat es va jugar a Can Felipa el primer partit de la segona volta contra Mataró. Els nostres jugadors infantils van arribar mentalitzats i amb ganes de victòria. Van fer un bon partit a totes les facetes del joc. Durant tota la primera part del partit es va mantenir la igualtat de tots dos conjunts. (3-2)

A la quarta part el nostre equip va encaixar 4 gols consecutius en menys de 4 minuts per errors de concentració que ens va obligar a fer una remuntada a la cinquena part (4-0).

L’última part, en terme de gols, va quedar empatada a 1. L’equip es va aferrar a les ganes i l’ambició i va defensar el resultat favorable (8-7) els darrers 2 minuts en què el Mataró no va deixar d’estrènyer, tenint un penal, aturat pel nostre porter Iván Baena, i una superioritat, ben defensada pels nostres, en aquest darrer tram. Marxem a casa amb un molt bon sabor de boca, no només per la victòria, sinó també per l’esforç, el compromís i la grandíssima actitud que van demostrar els jugadors i que portàvem les dues passades jornades buscant.

Menció especial al compromís de les graderies del nostre equip, que ens van ajudar a creure en la remuntada i, una vegada aconseguida, ens van ajudar a defensar-la fins al final. Espectacular jornada de waterpolo a Can Felipa!

Aleví A

CE Mediterrani 9-12 CN Poble Nou.

Victoria per 12-9 al CE Mediterrani, en un partit molt seriòs dels nostres alevins i important per estar entre els 4 primers de la lliga.

Aleví B

CN Poble Nou 18 – 3 Mataró

Victòria còmoda davant el CN Mataró per 18-3 en un partit on va destacar l’efectivitat en atac de tot l’equip.