Cròniques rugby CN Poble Nou cap de setmana 2/03/2019

Sub16 –  CR Sant Cugat 117 – CN Poble Nou 0

Derrota dolorosa i sense pal·liatius la que van patir els nostres nois aquest passat dissabte al camp del Sant Cugat. Tot i sabent la claríssima superioritat d’aquest equip, guanyador en vàries edicions del campionat d’Espanya de la seva categoria, l’objectiu era jugar a ultrança, defensant i mirar de trenar alguna jugada amb sentit en les pilotes d’atac que disposéssim. La realitat però, va resultar estar molt lluny de les nostres intencions, i ja al primer minut el conjunt local va deixar la seva targeta de visita en la nostra zona d’assaig, en un carrusel sense aturador durant 70 minuts. La nostra defensa va ser desigual, amb jugadors compromesos que van buidar-se dins el camp, amb altres que contemporitzaven com podien, i en atac, vam mostrar severes mancances a l’hora de continuar amb la pilota controlada durant més de tres fases seguides, sota una defensa intensa i pressionant del Sant Cugat.
Com va dir l’heroic Martí en la rotllana al final del partit, sincer i dolgut en l’amor propi: “no els hem servit ni d’entrenament”. Tot i aquest dur judici, creiem que cal extreure’n lliçons positives del camí ascendent de l’equip en les darreres temporades: de jugar contra equips B la temporada passada, ara estem jugant la lliga de 1ª de la nostra categoria, i el procés d’aprenentatge per plantar cara als millors té el seu preu.
MVP: compartit entre Oriol Fariñas i Martí Sánchez, que no van baixar els braços en cap moment del partit, tot i sabent la superioritat del contrari. Són un exemple de compromís i lideratge.

Sub14 – CN Poble Nou 12 – Gòtics 50

Partit complicat per als nois en tenir davant un dels equips mes forts físicament d’aquesta lliga.

Vam sorprendre amb la 1era marca del partit i vam aguantar 20 minuts amb aquest resultat. Més tard uns errors nostres van ser aprofitats per Gòtics per prendre distància en el marcador, que ja va ser insalvable.

Molt content amb l’actitud de l’equip que va jugar amb velocitat i fent el entrenat durant la setmana.

Va sorprendre l’actuació dels entrenadors de Gòtics que no van dubtar a recriminar al linier, un noi de 13 anys, una jugada confusa. Mai havia vist una cosa així, per sort tenim el 3er temps per solucionar les coses ja amb més calma.

 

NOTÍCIES RELACIONADES